Mopan Suceava
Evenimente

Fundația „Ana – Inimă de Copil”, condusă de Larisa Blanari, premiază elevii olimpici din județ. Andreea Marin, invitată să prezinte și gala din acest an

Larisa Blanari, președinta Fundației „Ana – Inimă de Copil”, anunță, cu mare bucurie și emoție, organizarea celei de-a doua ediții a evenimentului „Copiii pe primul loc”, dedicat premierii elevilor suceveni care au obținut locurile I, II și III la toate olimpiadele naționale în anul școlar 2023-2024.

Evenimentul va avea loc pe data de 30 mai 2024, începând cu ora 17:00, la Casa de Cultură Suceava.

Această ediție vine în continuarea succesului înregistrat anul trecut, când peste 100 de elevi și aproximativ 70 de profesori au fost premiați și  aplaudați la scenă deschisă pentru performanțele lor remarcabile, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec”.

Larisa Blanari a transmis că numărul mare de participanți și spectatori de la prima ediție a determinat mutarea galei din acest an într-o locație mai mare, respectiv la Casa de Cultură Suceava, pentru a putea găzdui un public mai numeros.

Evenimentul va fi prezentat, și de această dată, de către cunoscuta vedetă de televiziune și jurnalistă Andreea Marin, apreciată pentru implicarea ei în promovarea valorilor și susținerea tinerilor talentați.

 „Vă așteptăm să fiți alături de noi pentru a le oferi acestor tineri deosebiți recunoașterea pe care o merită.

Prin dedicarea și pasiunea lor pentru excelență inspiră și demonstrează că viitorul este în mâinile celor care își urmează visurile cu perseverență.

Fiecare laureat al olimpiadelor naționale este un exemplu de urmat, demonstrând că succesul este rezultatul efortului continuu și al dorinței de a excela. În calitate de președintă a Fundației Ana – Inimă de Copil”, sunt încurajată de potențialul și realizările acestor tineri și sunt mândră să pot contribui, chiar și într-o mică măsură, la parcursul lor educațional”, a declarat Larisa Blanari, președinta Fundației „Ana – Inimă de Copil”.

Evenimentul va fi transmis în direct pe pagina de Facebook a Fundației Ana – Inimă de Copil, dar și pe paginile partenerilor media.

Pentru mai multe informații despre gala de pe 30 mai, vă rugăm să urmăriți pagina de facebook a Fundației „Ana – Inimă de Copil”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other