Mopan Suceava
Actualitate

Furnizarea de apă caldă sistată, în municipiul Suceava, în perioada 26 – 29 iunie 2024, anunță operatorul local Thermonet SRL

Furnizarea de apă caldă în municipiul Suceava va fi sistată în perioada 26 – 29 iunie 2024, a anunțat, joi, operatorul local Thermonet SRL.

SC Bioenergy Suceava SA va opri producerea agentului termic pentru prepararea apei calde menajere în perioada menționată, se precizeazîă în comunicatul Thermonet,

Această întrerupere este necesară în vederea realizării unor lucrări urgente de reparații în instalațiile proprii, având ca obiectiv prevenirea avariilor majore în timpul sezonului rece următor.

„Ca urmare a lipsei agentului termic de la sursa de producere, SC Thermonet SRL va fi nevoită să suspende temporar furnizarea apei calde menajere în municipiul Suceava”, arată compania.

Thermonet își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură beneficiarii de agent termic din sistem centralizat că echipa de intervenții va depune eforturi pentru ca durata de remediere să fie cât mai scurtă, iar reluarea furnizării apei calde menajere să se realizeze imediat după finalizarea reparațiilor .

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *