Furt cu iz de aprigă răzbunare la Fălticeni. Fosta soție, băută și supărată pe viață a furat de la sora fostului soț un clește, o cheie franceză, o lanternă și un lighean

Furt cu iz de răzbunare din conviețuire ratată la Fălticeni. Fosta soție, băută și supărată pe viață a intrat în curtea surorii fostului soț și i-a furat un clește, o cheie franceză, o lanternă și un lighean. De ce acestea, cercetările vor face lumină.

Astfel, la data de 12.10.2021, ora 16.00, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni au fost sesizaţi de către fostul soț care a reclamat că fosta sa soție a sustras mai multe bunuri din locuința surorii bărbatului.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, în data de 12.10.2021, în jurul orei 15.30, pe fondul consumului exagerat de alcool fosta soție a pătruns prin escaladarea gardului în curtea fostei cumnate de unde a sustras mai multe bunuri respectiv: un clește pentru curățat via, o cheie franceză, o lanternă și un lighean din plastic.

În momentul în care se îndrepta spre locuința sa a fost depistată de fostul soț, fratele păgubitei de lanternă, lighean și cheie franceză.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate și predate femeii jefuite.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt calificat”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *