Furt de bagaje dintr-un microbuz, pe ruta Rădăuți-Suceava. Hoțul a declarat că nu își aduce aminte ce a furat pentru că era beat

Polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți au fost sesizați, ieri după amiază, 27 decembrie 2019, la ora 13:38,  prin SNUAU 112, de către o femeie de 25 ani, din comuna Satu Mare, cu privire la faptul că i-a fost furat un bagaj din microbuzul cu care se deplasa.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că la data de 23.12.2019, în jurul orei 14.00, femeia s-a deplasat cu un mijloc de transport în comun din municipiul Rădăuți spre municipiul Suceava, având cu ea un bagaj de mână pe care l-a pus în spatele mijlocului de transport, în locul special pentru bagaje, iar în momentul în care a ajuns în Autogara Suceava a observat că îi lipsește bagajul.

Femeia a apelat SNUAU 112, iar la fața locului a sosit un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Suceava, care în urma verificărilor a stabilit că autorul furtului este G.G., un bărbat de 61 ani, din comuna Grănicești.

În urma acestui fapt, șoferul mijlocului de transport s-a deplasat în localitatea Dumbrava, la domiciliul autorului furtului și a recuperat bagajul, dar când i-a fost înmânat proprietarei aceasta a reclamat furtul unei sacoșe albe cu bunuri, ce se afla în bagaj.

În ajunul Crăciunului, 24 decembrie a.c., femeia s-a deplasat la domiciliul hoțului, dar nu a găsit pe nimeni acasă.    

La data de 27.12.2019, în urma apelului la S.N.U.A.U. 112 a femeii polițiștii s-au deplasat la domiciliul autorului furtului în vederea recuperării bunurilor sustrase. Bărbatul le-a declarat polițiștilor că nu cunoaște nimic despre aceste bunuri, întrucât la data respectivă se afla sub influența alcoolului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,furt”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *