Furtună în paradis, la Botoșana. Soția de 21 de ani l-a dat în vileag pe soțul de 29 de ani care a lovit-o și i-a stricat telefonul

Momente mai potrivite pentru  așezarea inelului matrimonial unul pe degetul celuilalt, ”până moartea ne va despărți” nu pot fi decât în preajma vârstei de 20 și ceva de ani. Cu atât mai dramatică este constatarea rapidă că jurămintele veșnice nu se potrivesc cu realitatea din teren. Dacă un bărbat a decis să-și pună la respect nevasta de 21 de ani la doar puțin timp după ce își juraseră dragoste veșnică, poate să aibă la origine o justificare pe care nu o cunoaștem.

În 08.05.2019, la Postul de Poliție Botoșana a venit o solicitare de la o tânără de 21 ani, din comună, în care aceasta reclamă comiterea unor fapte de violență în familie.

Polițiștii au constatat că tânăra soție, având vârsta  de 21 de ani a fost lovită de către soțul ei, de 29 ani, distrugându-i acesteia un telefon mobil în valoare de aproximativ 100 lei și amenințând-o.

Potrivit polițiștilor, cercetările au demarat pentru săvârșirea infracțiunilor de  „violență în familie” „distrugere” și „amenințare”.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva soțului recalcitrant  prin care acesta este obligat să păstreze o distanță minimă de 100 metri față de victimă și de reședința acesteia.

În prezența lucrătorilor din cadrul Compartimentului de asistență socială a Primăriei Botoșana, tânăra soție a ales să plece de la domiciliul conjugal, la domiciliul părinților ei din satul Solonețu Nou, comuna Cacica.

Ordinul de protecție provizoriu împreună cu materialul de verificare va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *