FURTUNI LA PUTNA ȘI ÎN MAI MULTE LOCALITĂȚI ALE JUDEȚULUI SUCEAVA. AVERTIZĂRI DE VREME REA ÎN ACEASTĂ SEARĂ, TRANSMISE DE ANM

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această seară, începând cu ora 21 mai multe avertizări de ultimă oră de cod galben de vreme severă, în mai multe localități ale județului Suceava.
Conform comunicatelor sunt vizate localitățile: Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Cajvana, Cornu Luncii, Mălini, Frasin, Stulpicani, Baia, Vama, Păltinoasa, Moldovița, Slatina, Râșca, Vatra Moldoviței, Fundu Moldovei, Cacica, Bogdănești, Frumosu, Mănăstirea Humorului, Pojorâta, Valea Moldovei, Pârteștii de Jos, Solca, Botoșana, Sadova, Comănești, Poieni-Solca, Breaza, Broșteni, Mălini, Stulpicani, Ostra, Dorna-Arini, Crucea, Broșteni, Vicovul de Sus, Vicovu de Jos, Marginea, Mălini, Frătăiții Noi, Horodnicul de Sus, Bilca, Voitinel, Gălănești, Horodnicu de Jos, Sucevița și Putna.
Se vor semnala în această seară: averse ce vor cumula 25…30 l/mp, intensificări ale vântului de scurtă durată, descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici.
Ruperea de nori de la Putna, din această seară, a inundat mai multe curți ale caselor și strada principală. Prezentăm imaginile transmise de la fața locului, din timpul furtunii.

Pe site-ul ANM, avertizările despre vremea severă imediat următoare sunt actualizate permanent.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *