Mopan Suceava
Actualitate

Gabriela Râpan, fata patronului Autotehnorom, a murit astă noapte într-un accident de circulație, în Cluj. Tânăra avea 20 de ani și era studentă

Șoferul vinovat, un tânăr de 19 ani din Florești – Cluj, este suspectat că se afla sub influența drogurilor

În cursul nopții de duminică spre luni, pe sectorul de drum național, cuprins între localitățile Gilău și Florești, județul Cluj a avut loc un grav accident de circulație. O tânără de 20 de ani din Suceava a murit în urma accidentului petrecut după ora 3.00 din noapte  iar șoferul de 19 ani a suferit răni grave, el fiind suspect că se afla sub influența drogurilor.

Tânărul și-a luat permisul de conducere cu doar câteva luni în urmă, locuiește în localitatea Florești, iar tânăra suceveancă decedată, de  20 de ani era studentă la Cluj.

În cursul nopții, cei doi se îndreptau spre Cluj Napoca, iar la un moment dat, între Gilău și Florești, mașina condusă de tânăr, un Mercedes, care circula cu mare viteză, a efectuat o manevră de depășire. Din cauza drumului acoperit cu mâzgă și a vitezei foarte mari, șoferul a pierdut controlul mașinii, aceasta ajungând într-un stâlp de iluminat. Impactul a fost atât de mare, încât partea din față a mașinii s-a dezintegrat complet, puntea față fiind separată de restul mașinii.

La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje mediale și de poliție. Medicii au decis tânăra aflata pe locul din dreapta a decedat pe loc iar tânărul, care a suferit răni grave a fost transportat la spital, unde după primele teste efectuate au stabilit că șoferul a consumat substanțe interzise.

Gabriela Râpan,studentă la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca era fiica patronului firmei Autotehnorom din Suceava și l-ar fi cunoscut anterior pe tânărul din Cluj într-o sală de sport. Automobilul Mercedes cu care se deplasau aparținea tinerei din Suceava și l-ar fi primit cadou de la părinții săi când a împlinit 18 ani.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other