Mopan Suceava
Actualitate

Gală internațională de kickboxing, la Cetatea de Scaun a Sucevei, pe 30 iunie 2023. Eveniment unic la nivel mondial

Un eveniment de mare magnitudine, unic în România și la nivel mondial, organizat de Colosseum Tournament kickboxing, are ca partener și loc de desfășurare, în anul 2023, pe 30 iunie,  un muzeu, și nu orice muzeu, ci Muzeul Național al Bucovinei.

În anul 2023, la Cetatea de Scaun a Sucevei, pe 30 iulie, oameni de sport valoroși la nivel mondial se luptă în două meciuri pentru centură mondială, dar și în meciuri internaționale în care se luptă sportivi români contra sportivi de pe trei continente.

Organizatorul evenimentului Colosseum Tournament, http://www.colosseumkickboxing.com/ , nu a putut dezvălui, încă, marile nume care vor participa, sportivii participanți fiind anunțați abia în luna martie a anului 2023, atunci când va începe oficial campania de promovare a evenimentului.

În conferința de presă de azi, ținută în sala de Pedagogie Muzeală a Muzeului de Istorie din Suceava, unde își are sediul administrative Muzeul Național la Bucovinei, a fost prezentat câte ceva din ce urmează să se petreacă:

Pentru prima dată în lume, la intrarea sportivilor într-o gală de kcikboxing, sportivi de mare renume, fundalul sonor este asigurat de o filarmonică, și anume Filarmonica de la Botoșani.

După lupte, va avea loc un eveniment muzical, totul fiind transmis național și internațional, în 80 de țări, pe patru continente, ceea ce înseamnă și o expunere fantastică pentru Cetatea de Scaun a Sucevei și a Muzeului Național al Bucovinei.

Unicitatea și anvergura evenimentului este data și de faptul că, pentru prima dată în Romania, se va realiza producție de Hollywood, unul dintre parteneri, care se va ocupa de producția video  fiind scenograful scenelor din renumita serie cinematografică Misiune Imposibilă.

În luna martie 2023, va avea loc conferința de presă în care vor fi prezentați sportivii care participă la turneu.

„Din punct de vedere a kickboxingului, va fi un eveniment excepțional, iar noi trebuie să ne ridicăm la nivelul monumentului în care se va desfășura, Cetatea de Scaun a Sucevei.

Ce vă putem dezvălui azi? Doar că vor avea loc două meciuri senzaționale, superfighte-uri, două meciuri pentru centură mondială, meciuri internaționale, sportivi români contra sportivi de pe trei continente. În luna martie 2023, când vom dezvălui planurile noastre vă vom „da pe spate”, a spus organizatorul.

Primăria și Consiliul Județean Suceava și-au anunțat interesul de a se alătura în organizarea evenimentului, reprezentanții Colosseum Tournament precizând că o asemenea deschidere către sport mai rar le-a fost întâlnit să vadă.

 

 

Please follow and like us:

One thought on “Gală internațională de kickboxing, la Cetatea de Scaun a Sucevei, pe 30 iunie 2023. Eveniment unic la nivel mondial

  • Iulian Rusu

    De unde se pot achiziționa biletele și cât ar costa?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *