Gala oamenilor de afaceri – 2022, organizată de Patronatele IMM din județul Suceava

Vineri, 21 octombrie 2022 a avut loc la Salon Balada din Suceava, GALA OAMENILOR DE AFACERI – ediția 2022, organizată de Patronatele IMM din județul Suceava.

Tradiție în mediul antreprenorial sucevean, evenimentul a reunit agenții economici din județul Suceava alături de reprezentanți ai Guvernului României, ai ministerelor, autorităților și instituțiilor publice locale și centrale, organizații de la nivel local, național și internațional, parteneri și colaboratori ai patronatelor IMM din județul Suceava.

Premierul Nicolae Ciucă și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, au transmis mesaje de felicitări, apreciere și susținere.

La Gala oamenilor de afaceri-2022 au participat Consiliul Național al Intreprinderilor Private Mici și Mijlocii din Romania- CNIPMMR, prin președintele confederației – domnul Florin Jianu, împreună cu o parte din board-ul de conducere al CNIPMMR- prim vicepreședinți, vicepreședinți și alți membri din conducere, cât și membri din aparatul executiv.

Alături de organizatori au fost și reprezentante ale patronatelor pentru antreprenoriat feminin și asociații profesionale din întreaga țară, cât și parteneri ai consorțiilor constituite pentru implementarea proiectelor finanțate cu fonduri europene la nivelul patronatelor sucevene.

Gala 2022 a marcat aniversarea a 30 de ani de activitate a CNIPMMR, singura confederație reprezentativă la nivel național, din care fac parte și patronatele IMM sucevene. Acestea au

oferit distincția aniversară președintelui confederației, domnul Florin Jianu.

În cadrul Galei antreprenorilor suceveni au fost premiate câteva firme din județul Suceava care au împlinit în acest an 30 de ani de activitate economică. Au primit premii de excelență companiile Assist Software SRL, Radio Top”91 SRL, Carpatis SRL, Distribution Magi SRL, Electroconstrucția ELCO SA Suceava, Hipocrat SRL, Instalatorul SRL și Cosmos Niga SRL.

Gala oamenilor de afaceri 2022 a inclus și acordarea de trofee de excelență unor companii de top ale județului Suceava.

Pentru investiții de top, a primit premiul de excelență firma Dorna Medical SRL- care a fost și partenerul principal al evenimentului. Același premiu l-au primit și firmele Sav-Com SRL și Express Euroscan SRL.

Pentru investiții și dezvoltare afaceri in HoReCa a fost premiată Ellite Tour SRL.

Pentru performanță antreprenorială și managerială- firmele Set-Corporation SRL, Corsem Impex SRL, Superstar Com SRL, Grup firme IBB, Trutzi SRL.

De asemenea, Ambro SA a fost premiat pentru poziția de lider în România și Europa, în producția de hârtii fabricate.

Performanțe de top în domeniul de activitate Transport rutier, au fost realizate de companiile AC Mobile SRL și Ceztrans Company SRL.

2 firme administrate de 2 tineri antreprenori de succes au fost premiate pentru rezultate economice deosebite- Lapterra Corporation SRL și Raisis Group SRL.

A primit trofeu de excelență și firma Plus Valoare Bucovina SRL, pentru promovarea identității economice, culturale și sociale a Bucovinei.

Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava i-a fost acordat trofeul pentru asigurarea educației antreprenoriale la nivel academic, iar pentru societatea civilă suceveană, premiul de excelență a ajuns la Fundația ”Fight for freedom”, pentru deosebita implicare în acțiuni

umanitare și proiecte comunitare.

Pentru firmele premiate, pentru toate firmele ce activează în județul Suceava, mesajele de apreciere și susținere au fost transmise și din partea autorităților și instituțiilor publice centrale

și locale.

Un moment special al serii a fost aniversarea a 15 ani de activitate a Patronatului Femeilor de Afaceri din județul Suceava, care prin întreaga activitate desfășurată, a acționat și participat activ pe plan local, național și internațional, la susținerea și sprijinirea antreprenoriatului feminin, a tinerilor, a tuturor antreprenorilor, în relațiile cu autoritățile, cu toate organismele și

factorii de decizie din țară și străinătate. 15 ani de activitate înseamnă și 15 ani de implementare proiecte cu fonduri europene, care au contribuit la dezvoltarea mediului de afaceri din România și au adus plus valoare în economia și societatea românească.

La această gală a fost omagiat și domnul Mihai Deliu, cel care în anul 1994 a înființat prima organizație a întreprinderilor mici și mijlocii din județul Suceava.

În cadrul evenimentului, invitații au avut ocazia de a participa și la o tombolă cu premii speciale.

”Anul 2022 a permis organizarea Galei oamenilor de afaceri suceveni după 3 ani grei, cu multe schimbări, încercări, provocări, ani marcați de criza sanitară datorată pandemiei de Covid 19, de criza economică, iar din februarie a acestui an, de un război care a bulversat întreaga lume.

Anul acesta, mai mult ca niciodată, Gala antreprenorilor a evidențiat rezultatele economice și profesionale ale tuturor antreprenorilor suceveni. Ei sunt eroii antreprenoriatului sucevean, cei care se străduiesc, cu încăpățânare chiar, să caute soluții pentru a rezista și a merge mai departe.

Gala Oamenilor de Afaceri- ediția 2022 a evidențiat performanța comunității de afaceri sucevene, și importanța și rolul IMM-urilor, al patronatelor IMM, în economia și societatea românească”- a declarat doamna Liliana Agheorghicesei, președinte al patronatelor IMM din județul Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *