Gălățean fără adăpost, bătut joi noapte în țigănia de pe Mirăuți. S-a ales și cu o amendă de 2000 de lei pentru lipsă declarație pe proprie răspundere

În noaptea de joi, pe la orele 00:55, Ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Suceava a fost anunţat telefonic de către personalul medical din cadrul UPU Suceava că la această secţie s-a prezentat Sandu G. de 56 ani domiciliat în comuna Brăhăşeşti, județul Galaţi care a fost agresat fizic pe raza municipiului Suceava.

Din verificările efectuate de către o patrulă din cadrul Biroului Ordine Publică a rezultat faptul că în seara de 15.04.2020, jurul orelor 23:30, în timp ce Sandu G. se afla în mijlocul comunității de romi de pe strada Mirăuţilor din municipiul Suceava a fost agresat fizic de către Vasile M. de 24 ani motivul fiind divergenţe de la nişte bani. Ambele persoane se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sandu G. este cunoscut ca o persoană fără adăpost care locuieşte la rromii de pe strada Mirăuţilor. După ce a fost agresat,  acesta s-a deplasat în staţia 22 decembrie din zona centrală a orașului unde a cerut ajutorul unui echipaj de Jandarmi care a sunat la 112 pentru a veni o Ambulanţă la faţa locului. Bărbatula declarat că urmează să depună plângere scrisă pentru infracţiunea de  „lovirea sau alte violenţe”.  

Diagnostic medical pentru Sandu G. a fost ,,TCC, intoxicaţie acută etanolică” nerămânând internat. S-a întocmit dosar penal.

Pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr.3/2020 numitul acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2000 lei.

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *