Garaj spart în municipiul Suceava. Ce au căutat hoții meseriași? Nicidecum mașini, doar un set de ”chei metalice”

Ieri, 18.07.2019, pe la ora 13.30, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată direct despre faptul că persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri dintr-un garaj pe care un sucevean îl deține la subsolul unui bloc.

În urma cercetărilor polițiștilor s-a stabilit că ieri, în jurul orei 13.30, proprietarul a mers la garajul pe care îl deţine la subsolul blocului unde domiciliază pentru a desfăşura diverse activităţi,  ocazie cu care a constatat că uşa garajului este deschisă, lacătul prezenta urme de forţare şi că din interiorul acestuia lipsesc anumite bunuri. Reclamantul a declarat că nu a mai fost să verifice garajul de la începutul lunii iulie.

Uşa de acces în garaj era asigurată cu lacăt, iar în interior erau depozitate bunuri de uz casnic şi alte diverse obiecte. Persoana vătămată a declarat că îi lipsește ”un set de chei metalice”, cum au transmis polițiștii suceveni, probabil din categoria celor folosite pentru felurite activități de către un specialist în mecanică și care sunt, desigur, realizate din metal.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „furt calificat”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *