GATA CU PROVIZORATUL ÎN SALUBRIZAREA MENAJERĂ A SUCEVEI. MÂINE SE VA SEMNA UN CONTRACT PE 12 ANI CU DIASIL ȘI ASOCIATUL RITMIC ILIȘEȘTI. CONTESTAȚIA FLORCONSTRUCT A FOST RESPINSĂ

Salubrizarea menajeră în municipiul reședință de județ va fi preluată, în sfârșit, de o firmă care va trebui să își asume responsabilitatea pentru acest important serviciu urban, pe o perioadă de 12 ani, de acum încolo. Curtea de Apel Suceava a respins ultima contestație formulată de Florconstruct SRL Suceava astfel încât asocierea dintre firmele Diasil Service SRL şi Ritmic Ilişeşti SRL va semna, foarte probabil mâine, contractul pentru salubrizare cu Primăria municipiului Suceava.
Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a și anunțat de altfel acest eveniment pe pagina sa de facebook într-o manieră entuziastă:

”A venit și ziua când se poate semna noul contract pentru salubrizarea menajeră!
În noul contract avem prevăzute următoarele: instalarea unui număr de 200 de puncte de colectare îngropate sau semi îngropate, realizarea de două locuri de joacă în fiecare an, pe durata celor 12 ani a contractului, montarea a 1000 de coșuri de gunoi stradale, distribuirea unui număr de 12.000 de pubele la casele din oraș pentru deșeuri umede și uscate, precum și alte reglementări, pentru a pune accent pe colectarea selectivă.
Timp de 60 de zile operatorul are termen de mobilizare iar după această dată îi revine sarcina fermă de a repara toate punctele de colectare, de a le dezinfecta, de a aduce tomberoane noi și de a mări frecvența de colectare a gunoiului.
Ulterior, vom preda amplasamente și vom începe instalarea punctelor îngropate!”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.