Gavriluț Flocea, bărbatul din Ostra care a omorât un om pentru că nu a vrut să dea mâna cu el, condamnat la 7 ani și 2 luni de închisoare, ridicat de acasă și transportat la Penitenciarul Botoșani

Un bărbat din Ostra, acum în vârstă de 40 de ani, își va petrece următorii 7 ani din viață în Penitenciarul Botoșani pentru că acum mai bine de trei ani, în luna decembrie a anului 2015, într-un super-acces de personalitate, l-a lovit pe un consătean care nu ar fi vrut să de mâna cu el. Victima a căzut lovindu-se cu capul de betonul străzii și ulterior a decedat din cauza loviturii.

Ieri după amiază, la Poliția orașului Frasin a fost primit  ordinul emis de Tribunalul Suceava, privind pe Gavriluț Flocea, de 40 ani, din comuna Ostra,  condamnat la pedeapsa de 7 ani și 2 luni închisoare cu executare.

În cursul serii de ieri polițiștii Poliției Orașului Frasin s-au deplasat la locuința celui în cauză, l-au arestat și ulterior încarcerat la Penitenciarul Botoșani.

Gavriluț Flocea, cu ciolanele rupte de consăteni, doi ani mai târziu

Presa locală a scris în mai multe rânduri despre acest Gavriluț Flocea. Și în legătură cu dosarul penal ce i-a fost instrumentat și mai apoi trimis în judecată pentru loviri cauzatoare de moarte dar și pentru că doi ani mai târziu, în luna noiembrie a anului 2017, a încasat o bătaie strașnică de la trei bărbați din falilia Cocârdan din Ostra, care i-au provocat leziuni grave, fiind atacat cu răngi, cu toporul și cu ștacheți din gard, anchetatorii stabilind că i s-a pus viața în pericol iar agresorii sunt judecați acum pentru tentativă de omor. Gavriluț Flocea a fost diagnosticat atunci cu traumatism cranio-cerebral, fractură de gambă, fracturi costale, plăgi și contuzii pe tot corpul, fiind internat în secţia de terapie intensivă a spitalului județean. De mirare că a supraviețuit, după ce a suferit mai multe operații.

Însănătoșirea sa a nimerit tocmai bine pentru că pe numele său a fost pronunțată condamnarea definitivă pentru fapta sa din decembrie 2015, a fost găsit acasă, preluat și transportat la Penitenciarul Botoșani unde își va petrece următorii 7 ani ani din viață.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *