Gelozie și carantină la Vicovu de Sus. Bărbatul din Șcheia, fără permis de conducere, a fost sancționat contravențional

 La 20.01.2021, ora 11.33, Secția 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin SNUAU 112  cu privire la faptul că o persoană nu a respectat carantina și conduce un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Cu ocazia  verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că în data de 19.01.2021, în jurul orei 18.00, B.P. , de 27 ani, din comuna Șcheia, s-a deplasat de la un imobil situat în comuna Bilca, în comuna Vicovu de Jos, la imobilul unde locuiește apelanta împreună cu concubinul său actual P. B.. Din declarațiile celor doi a rezultat faptul că P.B. a venit la domiciliul lor  la data respectivă, deplasându-se cu un autoturism Audi, pe care l-a condus deși nu posedă permis de conducere și că acesta nu a respectat carantina impusă datorită faptului că a revenit recent din străinătate.

La fața locului a fost identificat autoturismul condus de către P.B., marca Audi A4, care se afla parcat în fața imobilului. Cu ocazia controlului corporal efectuat asupra lui P.B. a fost găsită cheia autoturismului.

Efectuându-se verificări în bazele de date ale poliției s-a stabilit faptul că P.B. nu posedă permis de conducere și că acesta figurează în carantină, în perioada 17-30.01.2021 întrucât este revenit din Germania din data de 17.01.2021, la intrarea în țară declarând ca locație  unde va locui în carantină un imobil din comuna Bilca. Astfel s-a constatat că acesta a încălcat măsura carantinării.

Față de P.B. s-a luat măsura sancționării contravenționale conform art. 65 lit. i din Legea 55/2020. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere fără permis”.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *