Mopan Suceava
Actualitate

George Șoldan – Larisa Blănari – Vasile Rîmbu, trioul de Ași pe care mizează partidul. Candidații PSD Suceava la Consiliul Județean, primării și europarlamentare lansați în prezența premierului Marcel Ciolacu și a peste 2.000 de membri de partid

Întrunire de anvergură, ieri, la Suceava. Premierul Marcel Ciolacu – președintele PSD și secretarul general al partidului, Paul Stănescu au fost prezenți la lansarea candidaților social democrați pentru europarlamentare, Consiliul Județean Suceava și primăriile din județ.

Întâlnirea social democraților, un eveniment de mare anvergură, s-a desfășurat în Sala Prestige Ballroom din municipiul Suceava în prezența a peste 2.000 de membri de partid (mulți mai puțini decât și-ar fi dorit să participe, dar, după cum au spus vorbitorii, în acest moment Suceava încă nu este capabilă să ofere o locație care să găzduiască evenimente mari).

Alături de cei doi lideri social democrați au fost: președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, senatorul Gheorghiță Mîndruță, deputații George Șoldan, Eugen Bejinariu și Mirela Elena Adomnicăi, lidera organizației județe a femeilor social democrate, Larisa Blanari, candidat la europarlamentare, primarii PSD din județ.

Într-un cadru care insufla forță, cu o organizare minuțioasă, cadențată perfect în timp, cu vorbitori buni oratori, la obiect, cu mesaj bine conturat, candidaturile vârfurilor de lance ale PSD Suceava au fost lansate spre câștigarea alegerilor: candidatul la europarlamentare, Larisa Blanari, la președinția Consiliului Județean, George Șoldan și la Primăria Suceava, Vasile Rîmbu. Mesajele ferme, la obiect, fără a trece cu vederea ceea ce nu a fost bine până acum, ale tuturor candidaților lansați, au fost primite cu entuziasm de auditoriu, sala fremătând de energia necesară bătăliilor electorale care încep.

Au luat cuvântul și primari cu ștate vechi în PSD, bine ancorați în realitățile economico-sociale ale județului, dar și candidați bine cotați prin ceea ce reprezintă pentru zonele lor și nu numai: primarul de Fălticeni, Cătălin Coman, avocatul Traian Andronachi – candidatul la Primăria Rădăuți.

Încurajări, apostrofări prietenești, îndemnuri, speranțe, certitudini – cuvinte care caracterizează discursurile care au electrizat sala.

Cuvântul de final al premierului Ciolacu, unul nonconformist, ieșit din tiparele scorțoase obișnuite ale politichiei,  prietenesc chiar, a fost îndemnul perfect pentru audiență spre câștigarea alegerilor.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *