Germania pe harta destinațiilor de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” din Suceava, începând din 17 iunie 2019

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că Wizz Air a introdus noi curse aeriene din Suceava către Germania, pe aeroportul din Memmingen. Gheorghe Flutur a precizat că zborurile către Germania vor începe să fie operate începând cu data de 17 iunie 2019, biletele fiind puse deja în vânzare pe site-ul Wizz Air.

„O veste foarte bună, extrem de importantă, pot sa va anunț de aici de la Graz, unde suntem cu o delegație a Județului Suceava. Se introduc zboruri de la Suceava spre Germania, aeroportul din Memmingen. Cursele, cu o frecvență de 3 zboruri pe săptămână, luni, miercuri și mineri, se introduc începând cu data 17 iunie, vor fi operate de compania Wizzair”, a declarat Gheorghe Flutur.

Preşedintele CJ Gheorghe Flutur  a mai spus că acest lucru are loc după demersurile începute anul trecut de Consiliul Județean Suceava, în cadrul acțiunilor desfășurate în cadrul parteneriatului cu Regiunea Schwaben.

„Nu aveam curse spre Germania, spre centrul Europei. Acum Suceava este legată Bavaria și Bad Wurtenberg.
De la aeroportul Memmingen situat la 100 de kilometri de Munchen și la 100 de km de Stuttgart se poate ajunge foarte ușor în sudul Germaniei și sunt conexiuni cu toată Germania, dar și cu Austria sau Elveția”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

Imediat după introducerea noilor curse spre Germania, prețurile pentru un zbor, de la Suceava la Memmingen pleacă de la 100 de lei.

Colaborarea benefică dintre Aeroportul ”Ștefan cel Mare – Suceava„ și compania WIZZ AIR este favorabilă în primul rând celor peste 500.000 de pasageri care au ales facilitățile de zbor oferite de compania aeriană de la începutul operării acesteia la Suceava, din August 2016.
Dovadă a acestei colaborări este numărul în continuă creștere al pasagerilor care aleg Aeroportul din Suceava, suplimentarea numărului de curse existente din orar, precum și noua destinație anunțată acum.

Astăzi, 12 Martie 2019, se va preda Consiliului Județean Suceava  Proiectul pentru lucrările aferente Extinderii terminalului de la Aeroportul ”Ștefan cel Mare – Suceava”, urmând ca în termen de 30 de zile să fie recepționat și, imediat să se demareze lucrările de investiții finanțate de către Consiliul Județean Suceava.

Please follow and like us:

One thought on “Germania pe harta destinațiilor de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” din Suceava, începând din 17 iunie 2019

 • 12 martie 2019 la 16:26
  Permalink

  Dacă ar fi să ne luăm după poza in care domnul Flutur apare incadrat de doi oameni de bine care poartă mapă/geantă,ai zice că dumnealui ar fi trebuit să se conformeze unui proverb și să poarte și el ceva – o sapă,o lopată,sau – de ce nu – o greblă,ca să acționeze asupra mediului proxim,cum mai face din când în când,ca să nu uite ce și cum… Mai ales că nemții i-au lăsat la dispoziție acel studio improvizat într-un decor eco-bio,pe placul său.
  Insă poza este din 2017,între timp dumnealui și-a ascuțit lopata (șuflea) și a procedat cu ea la anumite acțiuni în plan local,după cum s-a mai făcut vorbire,mai mult degeaba,deoarece nu poți face nici autostrăzi nici șosele de centură cu lopata de gunoi…
  Cât despre de-acum renumitul metru de aurtostradă realizat în același val,în același spirit,nu se poate nega că ar avea și o anumită utilitate:acel metru de autostradă ar putea fi folosit ,la rigoare,ca poligon,ca să facă domnul Flutur joging,să fie în formă și pentru următoarele acțiuni de lopătare,precum și de către domnul Lungu,ca să-și rodeze măturoiul,să nu se gripeze sau,doamne ferește,să i se blocheze cutia de viteze!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *