Gheorghe Bozomală, jefuit la Dornești, cercetări intense pentru stabilirea profilului atacatorilor deja identificați

Un membru al renumitului clan Bozomală, care apare în mod curent ca suspect pentru activități infracționale, în principal tâlhării sau furturi, a încasat-o în noaptea de miercuri spre joi, cronometrat de poliție în urma apelului 112  la ora 06.06.2019, ora 01.17, la Dornești.

În acea noapte, polițiștii din cadrul SPR 3 Marginea au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Dornești a avut loc o agresiune.

În acea noapte,  de 05/06.06.2019, mai muți oameni participau la un priveghi.

La un moment dat, Bozomală Gheorghe, de 38 ani, din comuna Șcheia, a scos din buzunar portofelul, timp în care, Bucur Ștefan-Sergiu, de 30 de ani și Ciorcan Florin-Ionuț, de 24 ani, ambii din comuna Dornești, l-au deposedat de bani, precum și de un lanț din aur ce i-a fost smuls de la gât.

Persoanele implicate în conflictul mai sus descris, au fost transportate la Spitalul municipal Rădăuți în vederea acordării îngrijirilor medicale, iar după investigațiile medicale se vor raporta diagnosticele acestora.

Ieri, în continuarea cercetărilor, în urma consultării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți și a probatoriului administrat, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspecții Ciorcan Florin-Ionuț și Bucur Ștefan-Sergiu și de asemenea s-a solicitat Judecătoriei Rădăuți încuviințarea efectuării percheziției domiciliare la imobilele celor doi suspecți.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor  de „tâlhărie calificată” şi „lovirea sau alte violențe”.

La 06.06.2019, în urma punerii în aplicare a mandatului de percheziție domiciliară, prin care s-a autorizat efectuarea unei percheziții domiciliare la domiciliul suspectului Bucur Ștefan-Sergiu, nu au fost identificate bunuri care să intereseze cauza.

În urma punerii în aplicare a mandatului de percheziție domiciliară, prin care s-a autorizat efectuarea unei percheziții domiciliare la domiciliul suspectului Ciorcan Florin-Ionuț, au fost identificate două portofele, despre care acesta a susținut că unul îi aparține și cel de-al doilea îi aparține tatălui său, cât și o pereche de cercei, despre care suspectul a declarat că aparțin mamei sale.

La efectuarea perchezițiilor au participat polițiști din cadrul BIC Rădăuți, BOP, SPR 3 Marginea și Postului de Poliție Dornești, cu sprijinul luptătorilor SAS Suceava.

Prin ordonanța procurorului, s-a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei față de suspecții Ciorcan Florin-Ionuț și Bucur Ștefan-Sergiu din infracțiunea de„tâlhărie calificată”, în infracțiunile de „lovirea sau alte violențe” și „furt calificat”.

Prin aceeași ordonanță a procurorului, s-a dispus reținerea celor doi suspecți pentru săvârșirea a câte 3 infracțiuni de „lovirea sau alte violențe”, fiind introduși în CRAP al IPJ Suceava, urmând ca în cursul zilei de 07.06.2019, aceștia să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, pentru dispunerea măsurii controlului judiciar.

 

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *