Gheorghe Coroamă, primarul comunei Putna, mai cere un mandat putnenilor: ” Iubesc Putna, iubesc putnenii și îmi doresc să continuăm împreună”

Gheorghe Coroamă, primarul comunei Putna, mai cere un mandat putnenilor. Ieri, primarul Coroamă și-a depus candidatura pentru un nou mandat la primăria comunei Putna, localitate emblematică a județului Suceava, cu oameni pe cât de mândri, pe atât de harnici și de exigenți.

De pe pagina sa de facebook primarul a transmis un mesaj în care prezintă un bilanț al realizărilor din mandatul care este aproape de final. De asemenea, Coroamă mulțumește putnenilor pentru încredere și pentru sprijinul acordat în toată această perioadă.

Iată ce a transmis primarul:

”Dragi prieteni (în special ai comunei Putna), azi 13.08.2020 mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de primar.
IÎ primul rând mulțumesc tuturor pentru colaborare, pentru sprijin și încredere, dar mai ales pentru onoarea ce mi-ați oferit o de a fi primarul comunei Putna.
Vin în fața dumneavoastră cu fruntea sus, și spun asta pentru că, uitându-mă în urmă, se pot vedea mulți km de drumuri comunale modernizate (in zilele următoare încep lucrările la un alt proiect), au fost modernizate cele două școli, au fost construite două grădinițe noi, au fost refăcute două cămine culturale, au fost parcurse cele mai grele etape și s-a ajuns la semnarea contractului de finanțare pentru marele proiect de apă și canal, a fost construită o sală de sport, avem in lucru cea mai modernă bază sportivă din zonă, a fost înlocuit iluminatul public cu unul modern și eficient și multe alte lucruri s-au întâmplat și se pot vedea.
De asemenea, am participat împreună la atâtea evenimente apreciate peste tot și care au devenit tradiție in comuna noastră.
Știu că nu mi-am atins încă toate obiectivele propuse, sunt convins că am mai greșit și clar, nu am reușit să mulțumesc pe toată lumea, dar întotdeauna m-am străduit să răspund nevoilor publice sau personale ale cetățenilor.
Iubesc Putna, iubesc putnenii și îmi doresc să continuăm împreună considerând că am forța și experiența necesară pentru a implementa noi proiecte in direcția modernizării și dezvoltării localității, conștient fiind de toate provocările care vor urma.
Nădăjduind că vom avea condiții prielnice vă aștept la urne pe 27 Septembrie, și indiferent de opțiunea dumneavoastră, vă asigur că voi fi un om echilibrat, cu același respect pentru fiecare”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *