Gheorghe Filipciuc, patronul ”Eden Garden” și al ”Hotelului Zamca” a murit răpus de coronavirus

Omul de afaceri sucevean Gheorghe Filipciuc, patronul Hotelului ”Zamca” și a Grădinii de vară ”Eden Garden”, a murit în noaptea de luni spre marți în Secția de terapie Intensivă a Spitalului Județean Suceava, fiind răpus de coronavirus.

El a fost internat în Spital la jumătatea lunii trecute, fiind testat pozitiv cu COVID – 19. Spre sfârșitul lunii octombrie starea sa s-a agravat, fiind transferat la Secția ATI.

Pentru că starea lui de sănătate a impus și transfuzie de sânge, el suferind și de alte afecțiuni, familia lui Gheorghe Filipciuc a inițiat o campanie de donare de sânge, foarte mulți din angajații săi numărându-se printre donatori.

Din păcate, acest demers nu a fost îndeajuns, multiplele complicații survenite ulterior din cauza afecțiunilor cronice de care suferea la care s-a adăugat infectarea cu noul coronavirus, ducând în cele din urmă  la decesul său.

Gheorghe Filipciuc a fost un om întreprinzător,  recunoscut în mediul de afaceri sucevean ca unul dintre cei mai importanți investitori în domeniul HORECA. Recent, el achiziționase clădirea fostului restaurant național din centrul municipiului Suceava, pe care intenționa să o repună în folosință.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

(foto: Monitorul de Suceava)

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *