Gheorghe Flutur a anunțat deschiderea procedurii de licitație de către CNI pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare la Palatul Administrativ. Acestea ar putea fi terminate în doi ani

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a anunțat astăzi că Autoritatea contractantă, respectiv Compania Națională de Investiții (C.N.I.),  a publicat anunțul de participare pentru licitația de achiziție Proiectare, execuţie lucrări și asistenţă tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții “Consolidare, restaurare, reabilitare și dotare Palat Administrativ”.

”Este foarte important și sper ca termenele prevăzute să poată fi respectate pentru a se finaliza lucrările și în cel mai scurt timp să se reia activitățile în Palatul Administrativ.

Prin Hotărârea Guvernului nr. 351 din 16 martie 2022 au fost aprobați indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Consolidare, restaurare, reabilitare şi dotare Palat Administrativ, judeţul Suceava”.

Autoritatea contractantă este Compania Națională de Investiții – C.N.I. SA, în data de 25.05.2022 publicându-se anunțul de participare CN1043072.

Obiectul achiziției este Proiectare, execuţie lucrări și asistenţă tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții “Consolidare, restaurare, reabilitare și dotare Palat Administrativ, județul Suceava”, str. Ștefan cel Mare nr. 36, localitatea Suceava, județul Suceava.

Valoarea estimată a contractului este de 60.367.120,72 lei, fără TVA și include în cheltuieli pentru proiectare și asistență tehnică a proiectului – 1.731.698,30 lei, și cheltuieli pentru investiția de bază – 57.339.659,82 lei.

Durata de realizare a investiției: (PAC+PT+DE, Execuție) este de 22 luni din care 4 luni proiectarea și 18 luni execuția lucrărilor.”, a transmis președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *