Mopan Suceava
Actualitate

Gheorghe Flutur a anunțat din munții Stânișoarei, de la Crucea Talienilor, deschiderea celui mai frumos traseu turistic din România, care va face legătura între localitățile Mălini și Borca

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, prezent astăzi, de Florii, în munții Stânișoarei, la granița dintre județele Suceava și Neamț, a anunțat deschiderea celui mai frumos traseu turistic din România, traseu care leagă Valea Moldovei de Valea Bistriței, care va face legătura între localitățile Mălini și Borca. Evenimentul a fost organizat de autoritățile din Suceava și Neamț.

Gheorghe Flutur a salutat oficialii prezenți și participanții: „Suntem pe drumul Vitoriei Lipan, la Crucea Talienilor, s-a întâlnit Bucovina și Neamțul. Salut cu drag vecinii și prietenii noștri, președintele PNL Neamț – domnul George Lazăr, doamna primar a localității Borca – Gina Tudose și, lângă mine, este și viitorul primar de Mălini – Nicolae Ilișescu. Trâmbițașii din munții Stânișoarei au intrat în acțiune de Florii, ți se face părul măciucă, uitați câtă lume e în Pasul Măgura, aici unde pregătim deschiderea celui mai frumos traseu turistic din România, traseu care leagă Valea Moldovei de Valea Bistriței”.

„Am venit aici cu ramuri de salcie, să ne întâlnim ca prieteni, ca vecini, să ne rugăm la bisericuța din cumpăna apelor și să întâmpinăm lumea, așa cum de Florii a fost întâmpinat Mântuitorul Iisus Hristos. Este o vreme minunată și transmitem un gând bun tuturor și vă așteptăm în munții Stânișoarei, pentru că nu o să vă pară rău”, a transmis președintele Consiliului Județean Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *