Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Flutur a încheiat ultima duminică de campanie electorală la el acasă, în Botoșana. Susținere și prezentare la superlative pentru primarul Ioan Ghiață

Președintele Gheorghe Flutur a încheiat ultima duminică de campanie electorală la el acasă, în Botoșana.

În jur de 300 de oameni l-au așteptat cu aplauze pe Gheorghe Flutur, care a venit să își susțină primarul liberal în funcție, Ioan Ghiaţă. Împreună, aceștia au realizat transformarea radicală a localității Botoșana în ultimii ani.

Aproape toate ulițele din comună sunt asfaltate. Există apă și canalizare, iar apa este adusă de la Păltinoasa, fiind de foarte bună calitate. Școala a fost modernizată, grădinițele sunt în stare bună, iar centrul civic a fost recent modernizat. Biserica veche din lemn este în proces de recondiționare cu fonduri europene. Șirul realizărilor continuă cu proiectul de aducere a gazului metan în Botoșana.

Comuna și-a întregit suprafața de teren prin hotărâri judecătorești și lupte în justiție.

Ioan Ghiaţă este un primar harnic, un om simplu, care îmbracă și costumul de primar, merge la București pentru fonduri europene, dar pe care, foarte des, îl găsești în cizme de cauciuc. El lucrează la utilaje de deszăpezire, repară instalațiile de pompe și este prezent la formațiile de dansuri și obiceiuri populare din Botoșana. Este un om al locului, cel mai potrivit pentru următorul mandat de primar, umăr la umăr cu Gheorghe Flutur.

COMANDAT DE PNL SUCEAVA, COD AEP 21240015

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *