GHEORGHE FLUTUR A INSPECTAT ȘANTIERELE UNDE AU LOC LUCRĂRI DE REPARAȚII ȘI ÎNTREȚINERE LA DRUMURILE JUDEȚENE

Gheorghe Flutur a inspectat stadiul mai multor lucrări de întreținere și reparații la drumurile județene.
”Sunt în execuție lucrări la Pătrăuți, drumul judeţean care duce la Biserica Înălțarea Sfintei Cruci, monument UNESCO, pe care le finalizăm în aceasta săptămână.
De asemenea, se lucrează la drumul Dorna Candrenilor – Poiana Negrii și au început lucrările la Mănăstirea Humorului – Poiana Micului.
Sunt făcute toate pregătirile, urmând a începe lucrările pe un tronson foarte greu, la Breaza – Moldova Sulița. Amintesc și faptul că sunt deja finalizate lucrări de întreținere și reparații pe mai multe drumuri județene, cum ar fi cele de la Volovăț, Voitinel, Fântânele, la Dolhești, Valea Bourei, apoi la Todirești, drumurile Soloneț-Cajvana, precum și Adâncata-Hănțești, iar la Horodniceni – drumul Mihăiești-Rotopănești.
Așa cum am mai spus, în unele zone am fost obligați să începem mai târziu lucrările, ca urmare a condițiilor meteo.
Am făcut un plan, ne ținem de el, astfel încât să aduceam toate drumurile județene la o stare normală, și asta cu toate că resursele pe care le avem sunt limitate”, a declarat Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava.
Acesta a mai menționat că ”mai multe drumuri județene urmează să intre în lucrări ample de modernizare și reabilitare. Așteptăm desemnarea câștigătorilor pentru proiectele pentru care am obținut finanțare prin PNDL și să începem lucrările pe alte 8 drumuri județene.
Și, foarte important, vom reabilita și moderniza drumul judeţean Frasin – Stulpicani – Ostra – Broșteni, pentru care Consiliul Judeţean Suceava a contractat un credit”.

Please follow and like us:

One thought on “GHEORGHE FLUTUR A INSPECTAT ȘANTIERELE UNDE AU LOC LUCRĂRI DE REPARAȚII ȘI ÎNTREȚINERE LA DRUMURILE JUDEȚENE

  • 23 iulie 2018 la 11:36
    Permalink

    Si s-a surpat din cauza asta podul improvizat (de specialisti improvizati) de la Milisauti?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *