Mopan Suceava
Actualitate

Gheorghe Flutur, alături de Bogdan Loghin, la Piața Auto din Rădăuți: „Foarte bun pulsul miilor de oameni de astăzi din piață, majoritatea covârșitoare a mulțumit pentru lucrările făcute în județ, în Rădăuți și în multe localități din jur”

Prim-vicepreşedintele PNL, Gheorghe Flutur a primit aprecieri și mulțumiri de la mii de oameni prezenți în Piața Auto din Rădăuți. Astăzi, 12 mai 2024, Flutur a dat mâna cu mii de oameni, a stat de vorbă cu ei și a aflat problemele lor. Alături i-au fost primarul liberal al municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, vicepreședintele PNL Dumitru Mihalescul, o echipă de 25 de tineri, cât și consilieri județeni și municipali ai PNL.

Gheorghe Flutur: “Foarte bun pulsul oamenilor de astăzi din piață, majoritatea covârșitoare a mulțumit pentru lucrările făcute în județ, în Rădăuți și în multe localități din jur. În piață erau oameni din tot bazinul Rădăuți, de la Vicovu de Sus, Milișăuți, Marginea, Horodnic, Satu Mare, Dorești, Siret, Cajvana, Arbore. Primarul Bogdan Loghin le-a explicat celor din piață că urmează extinderea aleilor betonate în zona pieței dar și asfaltarea unei parcări din apropierea sensului giratoriu. Au fost multe întrebări legate de modernizarea Rădăuțiului, am explicat și eu și primarul Loghin de asfaltarea drumurilor din cartierele mărginașe, unde întâi s-a tras apa și canalul, apoi s-au asfaltat o bună parte dintre ele.

Au fost aprecieri și mulțumiri legate de Autostrada A7 care va veni spre Siret, oamenii sunt optimiști și așteptă cu nerăbdare construcția acestei autostrăzi. Piața auto din municipiul Rădăuți este foarte mare, de aici se poate lua pulsul cel mai bine de la populația din zona Rădăuți, de aici poți primi reacții sincere și directe de la cetățeni și voi mai veni în această piață”.

𝐂𝐎𝐌𝐀𝐍𝐃𝐀𝐓 𝐃𝐄 𝐏𝐍𝐋 𝐅𝐈𝐋𝐈𝐀𝐋𝐀 𝐒𝐔𝐂𝐄𝐀𝐕𝐀, 𝐂𝐎𝐃 𝐀𝐄𝐏 𝟐𝟏𝟐𝟒𝟎𝟎𝟏𝟓

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *