Mopan Suceava
Administratie

Gheorghe Flutur, alături de Marius Rîpan: „Vatra Dornei, sunt convins că redevine în următorii doi ani perla Munților Carpați aici în Nord, unde poți să vii două săptămâni liniștit să își petreci un concediu”

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava și Marius Rîpan, viceprimarul din Vatra Dornei, au verificat în această dimineață, lucrările de construcție de la noilor bazine de înot din municipiu.

„Suntem din nou la Vatra Dornei, de dimineață, de luni, suntem în Lunca Dornei cu viceprimarul Marius Rîpan, aici pe șantierul unde se sapă pentru noile bazine de înot. Un proiect de aproape de 10 milioane de euro, prin care se vor construi trei bazine de înot, unul semi-olimpic de 25 x 12,5 metri, unul pentru adulți și altul pentru copii, toate închise, încălzite cu două surse de căldură, pompe de căldură și gaz metan. Aici oamenii din Dorna, dar și turiștii își vor putea petrece timpul liber, pentru că vor avea și bowling și saună, o zonă superbă în care să-și petreacă timpul liber dornenii și mai ales turiștii care vin în stațiune”, a transmis Gheorghe Flutur.

Flutur a precizat că și Consiliul Județean Suceava este alături de Primăria Suceava în realizarea altor investiții care să crească oferta turistică a a acestui municipiu.

„Noi, Consiliul Județean, vom amenaja acea pistă de biciclete care vine pe traseul Via Transilvanica, pe 200 de kilometri în județul Suceava și trece pe aici. Vine de la Putna, apoi un traseu prin munți, pe Bărnărel, ajunge la Dorna și merge mai departe prin pasul Tihuța spre Ardeal. Investiții frumoase pe turism au și în parcul Veverița, au și alte zone de agrement, iar Vatra Dornei, sunt convins că redevine în următorii doi ani perla Munților Carpați aici în Nord, unde poți să vii două săptămâni liniștit să își petreci un concediu”, a spus șeful administrației județene.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *