Gheorghe Flutur: ”Am trimis 4 specialiști, medici și asistenți la Institutul Matei Balș la specializare pentru a lucra pe noile echipamente de testare care vor funcționa la Spital”

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, face apel către toate autoritățile să se implice cu fermitate pentru aplicarea tuturor măsurilor în vederea combaterii transmiterii COVID-19.

”Solicit populației să facă front comun cu personalul medical și împreună să luptăm pentru sănătatea acestui județ. Consiliul Județean Suceava a considerat mereu ca prioritate și a alocat și în aceste zile fondurile necesare Spitalului Județean, dar este nevoie de mult mai mult în această perioadă. Am trimis 4 specialiști, medici și asistenți la Institutul Matei Balș la specializare pentru a lucra pe noile echipamente de testare care vor funcționa la Spital. Pentru orice decizie luată de autoritățile medicale suntem pregătiți să ne implicăm cu sprijinul financiar. Fac încă o dată apel la populație și autorități la respectarea fără rezerve a măsurilor adoptate, să facem front comun în lupta pentru sănătatea acestui județ”, a transmis președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Un comentariu la „Gheorghe Flutur: ”Am trimis 4 specialiști, medici și asistenți la Institutul Matei Balș la specializare pentru a lucra pe noile echipamente de testare care vor funcționa la Spital”

  • 24 martie 2020 la 17:58
    Permalink

    Cine esti tu “sa soliciti populatiei” Flutur Gheorghe? Populatia iti solicita tie sa lasi demagogia ieftina si sa faci ceea ce trebuie pentru banii publici din care esti platit. Ce ai facut din decembrie, cand Organizatia Mondiala a Sanatatii a inceput sa transmita mesajele alarmante, pana in martoe, Flutur Gheorghe? Ramane ceva dupa tine,inafara de gargara ieftina? Nimic, Flutur Gheorghe, nimic!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *