Gheorghe Flutur, anunță deschiderea zborului Suceava-Viena de pe Aeroportul Suceava, din 3 iulie 2020, cu două zboruri pe săptămână

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, anunță deschiderea zborului Suceava-Viena de pe Aeroportul Suceava

 Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava transmite că încep să prindă contur acțiunile Consiliului Județean Suceava de promovare economică și turistică a județului Suceava atât în Austria cât și în alte capitale europene.

Astfel, compania aeriană Wizz Air va deschide din 3 iulie cursa Suceava-Viena cu două zboruri pe săptămână, luni și vineri, cu plecare de la ora 18:50 de la Viena și aterizare la ora 21:20 la Suceava și plecare de la Suceava de la ora 21:55 și aterizare la Viena de la ora 22:30.

Cursa va fi operată cu avioane Airbus A 321 cu 230 de locuri.

”Salut această decizie a Wizz Air, mai ales că Viena este un important aeroport cu conexiuni în toată lumea. Viena este cea de a șasea destinație externă de pe Aeroportul Suceava. Îmi exprima încrederea că Terminalul 2 va fi finalizat la data când se va operaționaliza cursa Suceava-Viena”, a transmis Flutur.

În primele două săptămâni ale acestui an Aeroportul Suceava a avut de 17.687 pasageri, a precizat președintele Gheorghe Flutur.

”Încep să prindă contur acțiunile Consiliului Județean Suceava de promovare economică și turistică a județului Suceava atât în Austria cât și în alte capitale europene.

Anul trecut o delegație a CJ Suceava a efectuat o vizită la Graz, când s-a discutat și despre  posibilitatea unei curse aeriene între Suceava și Austria, care iată că acum prinde contur.

Sper că o bună parte dintre pasageri vor fi și oameni de afaceri. Și nimic nu e întâmplător, mai ales că astăzi am depus la Ministerul Dezvoltării solicitarea de autorizare a Parcului Industrial Bucovina 1 de lângă aeroport.

 Continuăm demersurile noastre și pentru alte destinații pentru perioada următoare pe care le vom anunța la timp” a mai spus Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *