Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Flutur anunță finalizarea tronsonului Suceava-Dolhasca prin Ipotești, Bosanci, Udești, Liteni: „Suceava este un șantier în care se rostogolesc proiecte de peste 3 miliarde de euro. Asta am dorit o Suceavă în plină dezvoltare și acest lucru îl vedeți în fiecare zi”

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a anunțat finalizarea asfaltării drumului axial pe tronsonul Suceava-Dolhasca prin Ipotești, Bosanci, Udești, Liteni.

”Bosanci 1 iunie 2024. S-a finalizat asfaltarea pe tronsonul axial Suceava-Dolhasca prin Ipotești, Bosanci, Udești, Liteni. Aici a fost ultimul tronson, la Bosanci. S-a finalizat aseară târziu. Acum este asfalt, vine și al doilea strat în perioada următoare. Oameni buni, a fost un litigiu comercial care ne-a prelungit. Am rezolvat problema, s-a rezolvat asfaltarea acestui drum, un drum de 75 de km, modern, care a costat 63 de milioane de euro din care 30 de milioane bani europeni și diferența de 33 de milioane de euro de la Consiliul Județean Suceava. A fost o investiție mare, sunt 11 poduri din care 6 noi și 5 reparate, unul peste Siret, unul peste Suceava la Dărmănești,  19 stații pentru autobuze, o investiție care va rămâne și va dăinui de aici încolo și va duce la dezvoltarea județului.

Și pe tronsonul celălalt Liteni-Moara, spre Zaharești s-a finalizat, mai este mai puțin de 1 km în Stroiești de modernizat și acest tronson este circulabil. După cum vedeți, alaltăieri am fost în teren și am arătat multe lucrări: centura ocolitoare la Vicovu de Sus, stadionul de fotbal de la Putna, ieri s-a deschis terminalul pentru transbordarea cerealelor de la Dornești, investiție de 10 milioane de euro. Ieri am arătat șantierele de la Marginea pentru apă, canalizare,  poduri drumuri. Astăzi am fost la Șcheia, Sf Ilie și acolo v-am arătat lucrările de apă și canalizare. Acum suntem pe axă, Suceava-Dolhasca. Suceava este un șantier în care se rostogolesc proiecte de peste 3 miliarde de euro. Asta am dorit o Suceavă în plină dezvoltare și acest lucru îl vedeți în fiecare zi”, a declarat Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *