Gheorghe Flutur apreciază prestația noului ministru Daniel Cadariu în comisia de audieri. Cadariu a prezentat, printre altele, prioritatea introducerii tichetelor de vacanță

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a apreciat prestația lui Daniel Cadariu, în comisia de audieri, înainte de a fi confirmat în funcția de ministru al ministrul al  Antreprenoriatului și Turismului:

”Am cuvinte de apreciere pentru prestația lui Daniel Cadariu în comisia de audieri. Foarte bine pregătit pe domeniile specifice postului, cunoaște urgențele.

A subliniat măsurile de sprijin pentru IMM-uri și sprijinitul pentru sectorul HoReCa. A prezentat prioritatea introducerii tichetele de vacanță, sprijinul pentru turism balnear și pensiunile agroturistice.

A avut un discurs coerent, de om bine pregătit, fiind o surpriză plăcută și pentru mulți dintre cei care se așteptau să vadă și stângacii specifice debutului. Nu a fost așa.

Am fost mândru și emoționat când am văzut că vorbește de brandul Bucovina, de marele proiecte, pe turism, Crăciun în Bucovina, Paștele în Bucovina, Pelerin în Bucovina, Hai în Bucovina și faptul că își propune să extindă acest gen de proiecte la nivel național.

Bravo și succes Daniel Cadariu.

Suceava și Bucovina așteaptă mult de la tine.”, este mesajul transmis de președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur, primvicepreședinte al Partidului Național Liberal.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *