Mopan Suceava
ActualitateAdministratie

Gheorghe Flutur: Astăzi este ziua când se naște A7, pentru Suceava. CNAIR a aprobat studiul de fezabilitate pentru tronsonul Pașcani – Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava a transmis un mesaj prin care salută avizarea de către  CNAIR a studiului de fezabilitate pentru  realizarea tronsonului de Autostradă Pașcani – Suceava.

”Astăzi este ziua când se naște A7, pentru Suceava. Așa cum anunțam acum câteva zile în urmă pe ordinea de zi la CNAIR a fost avizat tronsonul de Autostradă A7 Pașcani Suceava.

Astăzi este o zi istorică. A7. care leagă Suceava de București,  devine sută la sută certitudine.

Pentru mine nu mai contează cine va mai vorbi de acest proiect, pentru mine este o datorie împlinită. M-am suflecat, mi-am luat cizme, mi-am luat cravată, m-am dus în șantiere, m-am dus la București, m-am întors în politica de la vârf să introduc în programul de guvernare ca prioritate tronsonul de autostradă Pașcani – Suceava, m-am întâlnit de zeci de ori cu proiectanții implicați în acest proiect, am suportat înțepături și critici, am înghițit multe nedreptăți și neadevăruri dar triumfă pragmatismul.

De aici încolo e certitudine Autostrada Pașcani – Suceava!”, a transmis Gheorghe Flutur.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *