Mopan Suceava
ActualitateAdministratie

Gheorghe Flutur: Aviz pozitiv al Consiliului Interministerial pentru autostrada Pașcani – Suceava.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că  astăzi, 11 martie, Consiliul Interministerial a dat aviz pozitiv proiectului de autostrada Pașcani – Suceava și așteaptă ca cel târziu la începutul lunii viitoare, Guvernul să aprobe indicatorii tehnico – economici  ai proiectului.

”Din aproape în aproape, proiectul Autostrăzii A7 Pașcani – Suceava – Siret prinde contur. Consiliului Interministerial s-a întâlnit astăzi și a dat aviz pozitiv proiectului de autostradă Pașcani – Suceava.

Urmează de astăzi să fie pus pe site-ul Ministerul Transporturilor și Infrastructurii timp de 10 zile pentru transparență decizională după care în ședință de Guvern se aprobă indicatorii tehnico – economici, asta înseamnă undeva la sfârșitul lunii martie, începutul lunii aprilie, după care Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere(CNAIR) poate scoate la licitație proiectarea tehnică și execuția. Reamintim că tot în transparență decizională este afișată și documentația pentru Autostrada Nordului (Varianta Ocolitoare Gura Humorului).

Sunt șanse reale ca în acest an să aflăm câștigătorii licitațiilor pentru a începe în sfârșit lucrările la primele autostrăzi din județul Suceava”, a traansmis președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *