Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Flutur, către senatorul Ioan Stan: ”Sucevenii nu uită că doar de câteva luni ați ieșit de la guvernare. O guvernare PSD-istă în care nu ați făcut nimic bun pentru Suceava”

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a răspuns președintelui organizației județene PSD Suceava, senatorul Ion Stan care a declarat într-un comunicat de presă că Flutur ”vorbește despre proiectul  „Dezvoltarea infrastructurii de apa și apă uzată din Județul Suceava în perioada 2014 – 2020” ca și cum ar fi o realizare proprie, ceea ce nu este cazul”. În contrapondere, președintele CJ Suceava, care este și președinte al organizației județene PNL Suceava, a făcut o trecere în revistă a lucrurilor realizate de administrația publică județeană și de guvernul liberal pentru Suceava, adresînd totodată  și un apel:  Lăsați demolările! Vă invit la construcție. Vă invit la acțiuni și proiecte PENTRU și NU CONTRA.

Prezentăm în continuare conținutul comunicatului transmis de Gheorghe Flutur:

Domnului senator Ion Stan

Acum, mai mult ca oricând, Suceava are nevoie de proiecte pentru reconstrucție. Nu-l înțeleg pe domnul senator Ion Stan, care în ultima perioadă funcționează doar pe comanda copy-paste a mesajelor PSD-iste de la centru.

Nu văd nimic constructiv, ci doar atacuri. Nu o să mă cobor să fac la fel. Eu voi comunica sucevenilor ce fac, așa cum am comunicat până acum ce am făcut. Desigur, domnule Stan, după logica dumneavoastră, tot ce se face bun în acest județ nu are legătură cu Gheorghe Flutur, în schimb, dacă plouă, sau dacă nu plouă, Flutur este vinovat.

Da, domnule Stan, m-am implicat în deblocarea celui mai mare proiect al județului Suceava, „Dezvoltarea infrastructurii de apa și apă uzată din Județul Suceava în perioada ‪2014 – 2020”,  proiect care a fost ținut în sertarele guvernării pesediste ani de zile. Un proiect de peste 243 milioane Euro de care vor beneficia ‪226.000 de suceveni, circa 30% din populația județului, din 14 localități.

Și iată că am putut să anunț chiar în aceste zile că s-a încheiat etapa depunerii ofertelor pentru contractul Asistență tehnică pentru supervizarea contractelor de lucrări din cadrul proiectului.

Nici proiectul de la Bucșoaia nu vă place? Da, ieri a fost trimisă documentația completă la Guvern pentru ca Ministerul Tineretului și Sportului să inițieze un proiect de HG, ca prim pas în realizarea unui Centru de tineret și tabără școlară. Da, domnule Stan, și aici m-am implicat. Nici asta nu vă convine? Aveți vreun motiv mai special?

Da, în primele luni ale anului au fost date două HG-uri pentru aducerea gazului metan la Vatra Dornei, pentru care eu și colegii mei parlamentari ne-am implicat, domnule Stan. Nici asta nu vă convine?

 Da, în ultima perioadă s-au alocat circa 5 milioane de lei pentru Spitalul de la Fălticeni, un spital despre care ne întrebăm de ce nu l-ați terminat în lunga guvernare pesedistă, domnule Stan din Fălticeni, dacă tot nu ați făcut vreun spital regional?

Prea repede uitați, dar sucevenii nu uită, că doar de câteva luni ați ieșit de la guvernare. O guvernare PSD-istă în care nu ați făcut nimic bun pentru Suceava.

Am văzut doar expresia ,,politicii” de invidie pe suceveni. O vedem foarte clar în ultimele săptămâni. V-ați amăgit, poate, după discuții departe de ochii lumii, așa cum au fost cele cu Viorica Dănilă, și iată-vă, prea devreme, în campanie electorală.

Pare să nu conteze nici că trecem prin pandemie.

Lăsați demolările! Vă invit la construcție. Vă invit la acțiuni și proiecte PENTRU și NU CONTRA.

Please follow and like us:

2 comentarii la „Gheorghe Flutur, către senatorul Ioan Stan: ”Sucevenii nu uită că doar de câteva luni ați ieșit de la guvernare. O guvernare PSD-istă în care nu ați făcut nimic bun pentru Suceava”

  • Stan Camatarul

    Circ ieftin! Au furat împreuna si împreuna trebuie sa plateasca!

    Răspunde
  • Stan Camatarul

    Circ ieftin! Au distrus si furat împreuna tot judetul, si-au luat, lunar, salariile de mii de euro, platite de cetateni, si la nivel national si la nivel judetean, local. Au ocupat zeci de functii concomitent si si-au batut joc de fiecare om în parte, ce-a fost obligat sa le cotizeze la veniturile lunare consistente si, mai nou si la pensii speciale, pentru stat degeaba, furat si deturnat banii publici! Astia n-au muncit o zi în viata lor de-adevaratelea!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *