Mopan Suceava
Actualitate

Gheorghe Flutur: CNI a stabilit oferta câștigătoare pentru Studiile de fezabilitate, topografic, geotehnic, pentru Sală polivalentă cu 5.000 de locuri în municipiul Suceava

Președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur a transmis astăzi că a fost făcut un pas foarte important spre realizarea Sălii polivalente de 5.000 de locuri la Suceava.

 După demersurile repetate făcute de Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a fost parcurs un pas foarte important în construirea Sălii polivalente de 5.000 de locuri în municipiul Suceava.

Compania Națională de Investiții (CNI) a finalizat evaluarea ofertei și a stabilit oferta câștigătoare pentru realizare Studiu de fezabilitate, Studiu topografic, Studiu geotehnic, Întocmire documentații avize și acorduri – construire Sală polivalentă 5.000 de locuri în municipiul Suceava.

”O sală polivalentă este extrem de necesară municipiul și județului Suceava.

Sala polivalentă din Suceava, cu o arhitectură și o structură asemănătoare celei de la Oradea, va fi amplasată la intrarea în municipiul Suceava, dinspre București, cu posibilitate de acces din Drumul European E85. La nivelul județului și al municipiului Suceava sunt la orizont și alte proiecte, în diferite stadii, pentru care sunt hotărât să intensific demersurile în perioada următoare”, a declarat președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *