Gheorghe Flutur: continuă lucrările pe drumurile județene. Împrumut de 52 milioane lei făcut pentru drumul Frasin-Stulpicani-Ostra-Broșteni

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a anunțat că în această săptămână se continuă reparații la drumurile județene, cu 20 de echipe care acționează în diferite zone ale județului și trei mașini de mare capacitate care pregătesc și plombează carosabilul.

”Așa cum s-a văzut am început reparațiile în zona de șes a județului imediat ce timpul ne-a permis și continuăm în zona de munte pe măsură de condițiile meteo ne permit. Prioritate au avut drumurile județene de pe traseul turiștilor către mânăstirile din județ” a spus Gheorghe Flutur.

Imediat după Sfintele Sărbători de Paște se vor face lucrări de reparații la drumurile județene din Slatina, Hartop, Vulturești, Boroaia.

Președintele CJ Suceava a mai precizat că au fost începute lucrările la drumul Panaci-Glodu, cu finanțare prin PNDL, iar de câteva zile a fost scos la licitație drumul Frasin-Stulpicani-Ostra-Broșteni, pentru care s-a făcut un împrumut de 52 milioane de lei. Tot în această zonă, au fost alocate fonduri pentru drumul Stulpicani-Gemenea-Slătioara, către Codrii Seculari.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *