Mopan Suceava
ActualitatePolitica

Gheorghe Flutur: De 20 de ani, PSD trage din toate pozițiile în mine

Liberalul Gheorghe Flutur, Președintele Consiliului Județean Suceava, a transmis astăzi un mesaj pentru suceveni, după ce PSD Suceava a publicat un sondaj CURS din care reiese că deputatul PNL, George Șoldan, candidat și el la conducerea Consiliului Județean, este la doar 5 punte distanță, iar în ceea ce privește încrederea în partidele care ar putea schimba în bine situația din România, PSD se află pe primul loc.

Sondajul a fost însoțit și de un comentariu al Departamentului de comunicare al PSD Suceava în care se arată, printre altele, că ”cei care au avut responsabilitatea gestionării județului in ultimii opt ani să se prezinte în fața electoratului și cu un bilanț real al guvernării și să nu mai inventeze balauri falși”.

 

Prezentăm în cele ce urmează comunicatul transmis de Gheorghe Flutur, președinte al CJ Suceava, candidat pentru un nou mandat în fruntea administrației județene:

 

De ce trage PSD din toate pozițiile în mine? Și face asta de 20 de ani. Răspunsul este unul singur: le pare rău după acest județ, vacă de muls pentru ei și pentru prietenii lor de la București. Am tăcut acești ani, nu am răspuns pentru că suntem într-o coaliție, am susținut stabilitatea politică și pentru a aduce fonduri în județul Suceava, dar nu se mai poate! În timp ce eu sunt la București, la masa negocierilor, ca un lider de bază, PSD îmi bagă mâna în buzunar și bagă mâna în buzunarul partidului. Cohorte de parlamentari PSD umblă la primăriile liberale să-i convingă pe primarii noștri să treacă la ei, promițându-le proiecte și că va fi mai bine. În aceste zile au fost la toate primăriile liberale. „Avem ordin de sus să vă luăm la noi!” Să vă fie rușine, pesediștilor! Asta ați făcut o viață întreagă.

Eu, în acești 4 ani ca președinte al Consiliului Județean Suceava, m-am purtat corect, echidistant, cu toți primarii, indiferent de culoarea politică. Uitați-vă la repartizarea bugetară! Am fost echilibrat și nu cum ați fost voi când erați la putere și ați alocat 0 (zero) lei la liberali și toți banii la voi. Nu am cerut niciunui primar PSD să vină la noi. Nu m-am folosit de funcție! Nu port instituțiile deconcentrate după mine în ședințe de campanie electorală. În schimb, voi pe toate acestea le faceți.

De ce nu are curajul liderul vostru, Ioan Stan, să candideze cu mine la CJ Suceava? Este un fricos și un laș! Nu are ce sa spună după 6 (ȘASE) mandate de parlamentar. În schimb lucrează din umbră și principalului program de guvernare este furtul, furtul de primari.

Nu am ieșit până acum să răspund, fac naveta săptămânal la București să aduc bani pentru județul Suceava, dar promit că mă întorc acasă și îmi fac timp să explic sucevenilor adevărată față a voastră, pesediștilor!

Eu am fost omul care a adus în județul Suceava peste 260 milioane de euro pentru gaz metan în 59 de primării prin Programul „Anghel Saligny” pe care l-am susținut. Voi ați îngropat județul Suceava cu Programul Utilități și Mediu, făcut cu o firmă rusească, pentru care sucevenii plătesc rate 30 de ani pentru 150 milioane de euro și nu ați tras nicăieri gaz metan.

Eu am fost omul care a adus în județul Suceava pentru rețele apă-canal peste o jumătate de miliard de euro. Voi ați adus apa prin cădere și tot prin cădere ați condus și județul ani de zile.

Am fost omul care a adus fonduri pentru A7 și am finalizat proiectul până la Siret. Voi l-ați oprit la Pașcani cu ministrul vostru pesedist.

Eu am adus bani pentru centura ocolitoare a Sucevei și Rădăuților. Voi le-ați blocat timp de 6-7 ani.

Până la venirea mea la conducerea județului, Bucovina era cunoscută doar de demnitarii de la București, la chiolhanurile de la cabanele de vânătoare și atâta tot. Eu am reușit să pun Bucovina pe harta lumii.

Aduc aminte opiniei publice de teroarea pe care ați instituit-o în instituțiile publice, până la femeia de serviciu, și acum plimbați directorii de deconcentrate, numiți politic de voi, să vă facă campanie electorală. Eu am încurajat independența instituțiilor publice față de politic și depolitizare acestora, iar oamenii știu acest lucru.

Spitalul Județean Suceava era o ruină și o zonă a groazei până l-am preluat și am alocat fonduri pentru modernizarea lui. Acum voi vă faceți poze și vă lăudați cu el. Sunteți penibili! Faceți poze cu tot ceea ce nu vă aparține, unde ați fost frânari, crezând că veți păcăli populația.

Nu aveți maturitatea politica să acceptați o competiție onestă și pe bază de fapte. Mi-ați atacat familia în ultimul hal, mi-ați lăsat soția șomeră(Dumnezeu să o ierte!), mi-ați făcut armaghedoane și dosare politice ca să mă terminați, mi-ați căutat clone ca să păcăliți populația la votul uninominal cu o persoană cu același nume ca al meu.

Mi-ar trebui emisiuni de zeci de ore ca să vorbesc despre șicanele pe care mi le-ați făcut, iar acum văd că șicanați sucevenii.

Acum ce faceți? Furați primarii că sa puteți conduce? Voi explica asta cu voce tare în primul rând sucevenilor și va garantez că nu vă veți simți deloc bine. Sunt un om puternic și mă lupt pentru județul nostru. Demnitatea este cea care mă caracterizează și dacă vă simțiți deranjați că v-am prins la furat, OPRIȚI-VĂ!

Please follow and like us:

One thought on “Gheorghe Flutur: De 20 de ani, PSD trage din toate pozițiile în mine

  • Domnul Flutur are absolut dreptate! Dupa 20 de ani de guvernare PSD, judetul nostru se afla intr-o situatie precara, iar acum vor sa ne convinga ca pot face ceva bun pentru acest judet. Dar noi, sucevenii, nu suntem usor de manipulat. Am vazut cum s-au comportat in fiecare mandat, ne-au promis multe si au livrat foarte putin. Acum isi ataca cu toate puterile contracandidatul, doar pentru ca domnul Flutur isi face datoria la Bucuresti si aduce bani in judet. De ce nu isi asuma responsabilitatea si nu vin la conducerea Consiliului Judetean? De ce prefera sa traiasca in umbra si sa se ocupe doar de furtul primariilor? Eu, ca si multi alti suceveni, astept explicatii clare de la PSD pentru toate aceste actiuni murdare. Domnul Flutur a adus fonduri importante in judet, a fost corect, echidistant si nu s-a folosit de functie pentru a convinge primarii sa treaca la PNL.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *