Gheorghe Flutur: Drumul Județean 155B, tronsonul Boroaia – Giulești va fi terminat până în toamnă

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur a verificat astăzi lucrările care se execută la Drumul Județean  155B,  tronsonul Boroaia – Giulești – limita cu județul Neamț, pe partea dreaptă a râului Moldova.

Este un tronson de 5,4 km care se modernizează printr-un proiect al Consiliului Județean Suceava.

Drumul este lărgit de la 6 la 8 m. S-au executat acostamente, podețe transversale drumului județean pentru preluarea și descărcarea apelor pluviale, podețe la drumurile laterale pentru asigurarea accesului la drumul județean, podețe de acces în curți.

”Din ce am constatat, cam într-o săptămână se termină de turnat primul strat de asfalt, urmând să se treacă imediat la următorul, astfel încât, apreciez că la toamnă se vor putea finaliza lucrările la acest tronson.

In județ se lucrează la multe drumuri județene și naționale. Astfel, la cele județene se lucrează la Vulturești, Hârtop, Valea Moldovei, Mălini, Mușenița, Bilca, Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi, Mănăstirea Humorului, Pleșa, Panaci, Câmpulung Moldovenesc – Rarău, pe la Izvorul Alb, Gemenea, Stulpicani”, a transmis Gheorghe Flutur.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *