Gheorghe Flutur, după Gala Laureatilor Festivalului”Ciprian Porumbescu”: ” Am stat la cutie în perioada pandemiei dar suntem convinși că vom recupera!”

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur a transmis după Gala Laureatilor Festivalului Internațional ”Ciprian Porumbescu” că Suceava gustă din ce în ce a mai mult această muzică și ne gândim să oferim prilejul și evenimente, peste ani, și cu acest gen de muzică. Este nevoie de așa ceva.”

Precum se știe, Festivalul Internațional „Ciprian Porumbescu” și-a desemnat câștigătorii.

Festivitatea a avut loc pe scena mare a Casei de Cultură din Suceava iar amfitrion a fost președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur cel care a înmânat premiile.

Cvartetul Resono 4 a primit premiul cel mare la secțiunea Cvartet de Coarde, fiind recompensat cu 5.000 euro.

La secțiunea Compoziție, trofeul festivalului a fost acordat lui Petrache Andrei, împreună cu un premiu de 3.000 euro.

”Felicitări artiștilor și tutor celor care au realizat acest proiect. Suceava gusta din ce în ce a mai mult acesta muzică și ne gândim să oferim prilejul și evenimente, și peste an și cu acest gen de muzică.

Este nevoie de așa ceva. Lunile următoare sunt presărate de foarte multe evenimente culturale: Festivalul Ştefanian, Pelerin în Bucovina, Luna Diasporei, Festivalul de Artă Medievală de la Cetatea de Scaun a Sucevei, Festivalul Gastronomic „Gustă din Bucovina”, sunt doar câteva provocări de sezon.

Am stat la cutie în perioada pandemiei dar suntem convinși că vom recupera. Vă așteptăm!”, a transmis președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *