Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Flutur, final de campanie la Câmpulung Moldovenesc: „Dați-mi primarul meu, puneți-ne la treabă, judecați-ne după fapte și marii câștigători de duminică veți fi dumneavoastră, câmpulungenii și sucevenii, cu echipa liberală.”

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a încheiat seria întâlnirilor electorale într-o atmosferă incendiară în capitala liberalismului, Câmpulung Moldovenesc.

Alături de deputatul Angelica Fădor și senatorul Daniel Cadariu, primarul liberal Mihăița Negură a prezentat oferta sa electorală pentru un nou mandat în fruntea municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Primarul Mihăiță Negură are proiecte de 110 milioane de euro în derulare. Dintre acestea, proiectele pentru apă și canalizare totalizează 30 de milioane de euro. De asemenea, primarul Negură a modernizat, la nivel european, toate liceele și școlile generale din oraș.

În plus, Mihăița Negură a amenajat centrul Câmpulungului Moldovenesc, punând în valoare arhitectura clădirilor de epocă. A contribuit semnificativ la dezvoltarea turismului, iar stațiunea Câmpulung Moldovenesc a înflorit alături de Vatra Dornei și Gura Humorului. Orașul a devenit cunoscut pentru curățenie, frumusețea florilor, sport și tradițiile bucovinene, fiind o emblemă a Bucovinei. Mihăița Negură are proiecte excepționale pentru următorul mandat, alături de președintele Gheorghe Flutur.

Tandemul Flutur și Negură înseamnă dezvoltare, inițiative și povești de succes. Președintele Flutur încheie această campanie electorală după ce a vizitat toate localitățile județului Suceava. El le-a transmis cetățenilor celebra sa rugăminte: „Dați-mi primarul meu, puneți-ne la treabă, judecați-ne după fapte și marii câștigători de duminică veți fi dumneavoastră, câmpulungenii și sucevenii, cu echipa liberală.”

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *