Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Flutur îl invită pe Gheorghe Simion la o întâlnire față în față, mâine, la Casa de Cultură, pentru ”o discuție civilizată și constructivă”

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a președintelui Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), Gheorghe Simion, câ îl așteaptă mâine după amiază la o întâlnire față în față, pe teren neutru (întru-un birou al Casei de Cultură Suceava, pentru o discuție civilizată și constructivă:

”Așa cum am afirmat în spațiul public, duminică, 28 ianuarie, voi fi în centrul Sucevei pentru a sta de vorba cu cei interesați despre dezvoltarea județului Suceava. În acest context și având în vedere declarațiile dumneavoastră, că doriți să faceți un miting, vă propun ca la ora 15:00 să avem o discuție într-un birou din Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, la care să participăm eu cu încă doi colegi ai mei și dumneavoastră împreună cu alți doi colegi ai dumneavoastră. Propun o discuție civilizată, constructivă, despre probleme și soluțiile de dezvoltare a județului Suceava.

De altfel, în aceste zile eu am astfel de întâlniri în mai multe zone din județ, unde am discutat prioritățile anului 2024, urgențele, iar duminică avem o astfel de întâlnire în intervalul 13:00 – 15:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Suceava. Sunt adeptul discuțiilor civilizate și îmi exprim speranța că vom găsi cale de dialog din care cetățenii să înțeleagă care sunt soluțiile cele mai bune pentru ei. Vă aștept la ora 15:00 la Casa de Cultură din Suceava, etaj 1, în formatul 3 + 3” este mesajul președintelui Organizației Județene Suceava a PNL, Gheorghe Flutur.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *