Gheorghe Flutur ”în inspecție”, pe șantierul de asfaltare a drumului dintre Slatina și Mălini

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a inspectat astăzi, alături de primarul din Mălini, Petru Nistor, lucrările de asfaltare pe drumul de la limita localității Slatina și până la intrare în Mălini.

”Astăzi au început lucrările pe drumurile județene din zona comunei Mălini. Modernizăm acest drum județean, investiție care face parte din programul CJ Suceava de modernizare a drumurilor județene. De asemenea, am pregătit toată documentația și pentru a continua cu lucrările de modernizare a drumului județean spre Borca, drumul Stânișoarei. În felul acesta eu văd o dezvoltare puternică a comunei Mălini ca stațiune turistică și în scurt timp ca stațiune turistică de interes național. Au pârtie de schi, un potențial uriaș, au natură, pensiuni turistice și din acest motiv văd această comună ca o zonă cu potențial uriaș”, a declarat președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.

El a anunțat că în perioada următoare vor începe și lucrările de modernizare a drumului județean dintre Slatina și Găinești, investiție pentru care a fost semnat deja contractul pentru realizarea investiției. ”Pe acest tronson depindem și de un alt proiect de canalizare. E un proiect pentru canalizare care traversează drumul județean. Dar am solicitat ca cel puțin până la intrarea în comuna Slatina să înceapă imediat lucrările de modernizare”, a explicat șeful Consiliului Județean. Gheorghe Flutur a arătat că în momentul de față sunt fronturi de lucru deschide pe mai multe tronsoane de drumuri județene, de la Suceava la Dolhasca, dar și în zona Bilbor sau Vama – Moldovița.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.