Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Flutur, întâlniri cu electoratul la Drăgușeni și Forăști: „Schimbarea este aproape”

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a avut întâlniri cu electoratul în comunele Drăgușeni și Forăști, unde candidații liberali și-au prezentat programul electoral pentru funcția de primar.

La Drăgușeni, Ioana Chirilă-Botezatu, tânăr antreprenor întors recent din Italia, are un program foarte ambițios pentru modernizarea comunei. Acesta include extinderea rețelei de apă și canalizare, introducerea gazului metan și încurajarea tinerilor să își deschidă afaceri, având în vedere apropierea localității de Autostrada A7 și de Autostrada A8, situată nu departe de Drăgușeni. Ioana Chirilă-Botezatu dorește ca tinerii să participe activ la viața comunei, să fie implicați în viața culturală și să fie consultați în luarea deciziilor pentru viitorul localității. De asemenea, își propune să aducă modele de succes din alte localități vecine, cum ar fi Rădășeni, Hârtop și alte comune liberale din județul Suceava.

La Forăști, candidatul liberal Lăzărică Nicolae-Clement propune un suflu nou. El intenționează să implementeze programe pentru apă și canalizare în toate cele 9 sate ale comunei, să rezolve problema calității apei potabile, care în prezent este de proastă calitate, și să introducă gazul metan. De asemenea, vrea să construiască trotuare pe lângă drumul european pentru siguranța copiilor care merg la școală, să rezolve haosul exploatării balastierelor de pe malul Moldovei și să recupereze pășunile comunei. Nicolae-Clement Lăzărică își propune, de asemenea, să deschidă căminele culturale pentru activități destinate tinerilor și populației comunei. Aceste obiective pot fi realizate de un bun gospodar, familist, tânăr, energic și onest. În Forăști, aceasta este a doua întâlnire în cadrul campaniei, iar percepția este că schimbarea este aproape.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *