Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Flutur, întâlniri cu electoratul la Rădăuți: „Bogdan Loghin, în acest mandat, a făcut minuni în Rădăuți: a introdus peste 29 km apă și canal, a asfaltat 39 de străzi de peste 20 km lungime, a amenajat și modernizat școli, a construit un liceu – Liceul Tehnologic„

Întâlnirile cu electoratul, la Rădăuți, a președintelui liberal Gheorghe Flutur, în prezența primarului liberal Bogdan Loghin, au continuat și ieri.

Președintele Flutur s-a întâlnit cu electoratul în trei zone ale orașului Rădăuți, pornind din cartierul Capra Neagră, în aproprierea liceului Hurmuzachi, unde a fost recent modernizată o piațeta cu locuri de odihnă, table de șah, zonă de agrement și spații verzi. Gheorghe Flutur a stat de vorbă cu locuitorii pentru a afla problemele rădăuțenilor. Principalele solicitări ale locuitorilor municipiului Rădăuți sunt fonduri și proiecte pentru anveloparea blocurilor, trasee amenajate pentru copiii care merg la școală, dar în același timp s-au declarat foarte mulțumiți de mâna de gospodar a primarului Bogdan Loghin, care a venit în întâmpinarea lor și a creat deja astfel de spații.

Au urmat întâlniri cu localnici din cartierul Toloaca de Jos din Rădăuți, unde primarul Bogdan Loghin a amenajat un teren viran pe care l-a transformat în loc de joacă pentru copii și a amenajat un teren de sport, părinții profitând de întâlnire pentru a-și exprima bucuria pentru astfel de investiții.

Zona are un potențial mare de dezvoltare, prin extinderea rețelei de apă și canal și asfaltarea drumurilor, iar președintele Flutur le-a explicat că Bogdan Loghin, în acest mandat, a făcut minuni în Rădăuți: a introdus peste 29 km apă și canal, a asfaltat 39 de străzi de peste 20 km lungime, a amenajat și modernizat școli, a construit un liceu – Liceul Tehnologic, prin proiecte de peste 50 milioane de euro absorbite în acești ani.

Majoritatea investițiilor le-a realizat în parteneriat cu președintele Gheorghe Flutur, care a fost alături de rădăuțeni când au avut nevoie de proiecte de dezvoltare, de ajutoare de încălzire, de infrastructură, iar rădăuțenii știu foarte bine acest lucru.

La finalul zilei de ieri, președintele Flutur și primarul Loghin au vizitat cartierul Mihai Viteazul unde, în zona blocurilor de garsoniere, unde se asfaltează alei și terenurile dintre blocuri, urmând să fie amenajate și parcări. Și aici oamenii și-au exprimat mulțumirea  pentru eforturile depuse de Primăria Rădăuți, prin Loghin și președintele Consiliului Județean Suceava – Gheorghe Flutur. Unii dintre cetățenii prezenți au solicitat sprijin prin asociațiile de proprietari pentru izolarea termică sau izolarea acoperișurilor, pentru a rezolva infiltrațiile în blocuri.

„Astfel de întâlniri oferă un prilej foarte bun de a ne da seama care sunt problemele reale ale rădăuțenilor și ceea ce este cu adevărat important este că, rând pe rând, toate se rezolvă de administrație locală în parteneriat cu administrația publică județeană.

Bravoooo primarului Bogdan Loghin!”a transmis Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *