Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Flutur, Ioan Balan și Ion Lungu vor conduce echipa de campanie pentru alegerile europarlamentare în județul Suceava

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur,  a anunțat astăzi într-o conferință de presă că Filiala PNL Suceava intră în linie dreaptă pentru pregătirea alegerilor europarlamentare. Echipa de coordonare pentru alegerile europarlamentare este condusă de președintele organizației PNL Suceava Gheorghe Flutur,  alături de el fiind prim vicepreședinții Ioan Balan și Ion Lungu. Cei trei împreună urmează  să conducă campania pentru alegerile europarlamentare în județul Suceava. ”Avem mai multe departamente și oameni care se ocupă pe diverse domenii . Vom vota această echipă de campanie și vom intra în linie dreaptă pentru pregătirea alegerilor europarlamentare”, a anunțat Gheorghe Flutur.

Prima acțiune pe care Partidul Național Liberal o face, începută mai demult, este inventarierea membrilor PNL pe secții de votare. ”Dorim reactivarea membrilor PNL până în ultima secție de votare. Trebuie să intrăm în logica de campanie, oamenii noștri trebuie să transmită mesaje către populație. Nu am stabilit un target dar PNL Suceava își propune să facă un scor bun la alegerile europarlamentare, de aceea liberalii suceveni acționează responsabil” a trasnsmis liderul liberal sucevean.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *