Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Flutur, la Arbore: „Cu riscul de a fi criticat, am fost astăzi la Sărbătoarea salcâmului de la Arbore. Când spun asta mă refer la gurile rele care mă critică de bundiță, de hore”

Gheorghe Flutur a fost prezent astăzi la „Sărbătoarea salcâmului”, la Arbore, o sărbătoarea devenită foarte populară în zonă.

Fiind ținta, în ultima vreme, a mai multor atacuri din partea contracandidaților săi, cu privire la pasiunea sa pentru promovarea portului popular, a horelor, a strigăturilor tradiționale, a jocurilor din Bucovina, Flutur a făcut câteva precizări:

„Cu riscul de a fi criticat, am fost astăzi la Sărbătoarea salcâmului de la Arbore.

Când spun asta mă refer la gurile rele care mă critică de bundiță, de hore. Da, astăzi am fost cu arborenii mei cu care am copilărit și feciorit la Sărbătoarea populară din centrul satului Arbore, împreună cu candidatul meu la Primăria Arbore, cu liberalul Buliga Toader Cristinel. O echipă faină de consilieri, oameni unul și unul, antreprenori, am stat se vorbă cu lumea, am strâns mâini multe, mi-am adus aminte de horile de altă dată și chiar unul din consilieri de pe lista liberalilor este șeful echipei de dansuri cu care am vorbit de jocurile de altă dată: Ceasul, Trunchiul, Pintenu, Clopoțelul, jocuri pe care le-am făcut și eu în fecioria mea.

Un prilej de bucurie și de încărcat bateriile alături de oamenii care au venit să se simtă bine la o sărbătoare care a devenit foarte populară pe toată zona”, a transmis Gheorghe Flutur.

COMANDAT DE PNL SUCEAVA, COD AEP 21240015

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *