Mopan Suceava
Actualitate

Gheorghe Flutur, la ieșirea de la urne: ”Am votat cu echipa mea cu care am pornit la drum.Sper ca această zi să aducă dezvoltare și progres pentru județul Suceava și pentru România”

Gheorghe Flutur, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, votează la secția de vot numărul 158, de la Colegiul „Alexandru cel Bun” Corpul B din Gura Humorului.

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean a votat, în această dimineață, la Gura Humorului, în secția de vot amenajată la Colegiul „Alexandru cel Bun”.

După ieșirea de la urne, Gheorghe Flutur a transmis:

„Am votat la mine acasă pentru bunăstarea oamenilor, pentru siguranța lor, pentru confortul lor. Am votat pentru continuarea dezvoltării județului Suceava, pentru marile proiecte care sunt așteptate aici.

Am votat cu echipa mea cu care am pornit la drum. Sper în oamenii cu care am pornit la drum. Sper ca această zi să aducă dezvoltare și progres pentru județul Suceava și pentru România”

Președintelui Flutur i-a fost alături soția sa, Ana Ilca Mureșan, interpretă de muzică popular. De asemenea, a fost însoțit la secția de vot de parlamentarii liberali Ioan Balan, Constantin Daniel Cadariu și Bogdan Gheorghiu, Irina Vasilciuc, vicepreședintele PNL Suceava, primarul Sucevei – Ion Lungu și viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *