Gheorghe Flutur la inaugurarea cabinetului medical model din comuna Frumosu: ”Un primar tânăr scoate din anonimat o frumoasă comună bucovineană, aduce civilizația, apă, canalizare, dispensar medical, școli”

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a inaugurat în comuna Frumosu alături de primarul Constantin Buga un cabinet medical model.

Gheorghe Flutur a apreciat efortul pe care îl face primarul Buga pentru a scoate comuna din anonimat felicitându-l pentru inițiativă și curaj. ”Ce este important e că în centrul comunei sa construit o clădire din temelii pe un program european, pe GAL, cu circa 100.000 de euro. Aici sunt două cabinete de medici de familie pregătite, de asemenea un cabinet stomatologic iar în mansardă am văzut că au pregătit și spațiu locuință pentru medici. Este foarte important că au început cu așa ceva pentru comuna Frumosu pentru că primarul are investiții extrem de curajoase. Trei proiecte pentru modernizarea unor școli, mai mulți kilometri de drumuri comunale reabilitate, sală de sport, apă și canalizare un proiect care este în derulare în momentul de față și sigur pregătește și proiectul de aducțiune de gaz metan pentru populația din zonă. Ce poți să spui decât faptul că un primar tânăr a avut curajul să scoată din anonimat o frumoasă comună bucovineană, o comună turistică deosebită și când spun s-o scoată din anonimat mă refer la faptul că aduce civilizația, apă, canalizare, dispensar medical, școli. Asta înseamnă civilizație. Cinste primarului Buga de la Frumosu”, a declarat președintele CJ Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

One thought on “Gheorghe Flutur la inaugurarea cabinetului medical model din comuna Frumosu: ”Un primar tânăr scoate din anonimat o frumoasă comună bucovineană, aduce civilizația, apă, canalizare, dispensar medical, școli”

 • 12 ianuarie 2021 la 11:01
  Permalink

  Da, si de atunci are loc o bataie de joc odioasa in comuna prin care dispensarul se tine inchis din anumite motive nejustificate de primar. Activitatea acuma se desfasoara intr-o camera a caminului cultural, cladire care nu a mai vazut lucrari din ’90, fara utilitati cum ar fi caldura si grup sanitar.
  Medicul de familiei al comunei de mai bine de 20 ani a demisionat in urma problemelor de sanatate date fiind de conditiile de lucru si varsta inaintata.
  Acum pacientii sunt nevoiti sa mearga in comunele invecinate pentru o consultie medicala.
  Intr-o localitate cu majoritatea populatiei trecuta de 50 de ani asta e unul dintre cele mai mari si nesimtite servicii facute de primarul Buga Constantin.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *