Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Flutur, la lansarea candidatului PNL, la primăria Straja, Vasile Juravle: „Daca vor fi undeva surprize la aceste alegeri locale, atunci vor fi surprize la Straja”

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Gheorghe Flutur, a fost ieri, 15 mai, în campanie electorală la Straja, unde Vasile Juravle și-a lansat candidatura pentru postul de primar din partea liberalilor. Gheorghe Flutur a spus răspicat că daca vor fi undeva surprize la aceste alegeri locale, atunci vor fi surprize la Straja.

„Străjenii vor sa își salveze comuna care a stagnat în ultimii opt ani. Într-o zi de lucru, peste 200 de oameni au participat la această reuniune, vocile strigând în forță că îl vor din nou primar pe Vasile Juravle.

„Și eu îl vreau primar pe Vasile Juravle pentru că am lucrat foarte bine cu el”, a declarat președintele CJ Suceava. Acesta a mai spus că în perioada când el a condus administrația locală, Straja a fost una dintre comunele cu cele mai multe proiecte.

„Atunci au fost legate la rețeaua de apă-canal aproape 500 de gospodării și de atunci nu s-a mai întâmplat nimic. A făcut și diguri pentru apărarea localității Vasile Juravle și de atunci nu s-a mai făcut nimic. A asfaltat și drumuri și de 2 mandate a stagnat tot. Împreună avem proiecte curajoase de dezvoltare a comunei Straja. Străjenii se uită și în deal și în vale și văd cum administrațiile liberale fac treabă la Vicovu de Sus, la Brodina, la Putna, la Ulma, la Bilca și vor și ei acest lucru. O după amiază superbă în dialog cu cetățenii comunei m-a făcut să spun că Vasile Juravle va fi viitorul primar al Strajei”, a transmis celor prezenți la întâlnire, Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *