Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Flutur la lansarea candidaturii Lui Dorin Solovăstru la primăria Iaslovăț: Iaslovăț dorește să intre într-o nouă etapă, cea de dezvoltare, de aducere acasă a celor plecați în străinătate, oferindu-le locuri de muncă mai bine plătite. Acest lucru se poate realiza cu tânărul om de afaceri Solovăstru”

Întâlnirile cu electoratul au continuat astăzi la prânz, la Iaslovăț, unde președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu primarii liberali din Rădăuți și Burla, Bogdan Loghin, respectiv Viorel Pintiliuc, au participat la lansarea candidaturii de primar a omului de afaceri Dorin Solovăstru.

Dorin Solovăstru este un om foarte iubit în Iaslovăț, un om de afaceri prosper, popular și harnic, cunoscut pentru că asigură locuri de muncă multor oameni. PNL Suceava preconizează că va fi marea surpriză a acestor alegeri locale.

Dorin Solovăstru a transmis locuitorilor Iaslovățului că dorește să se implice mai mult în sprijinirea tinerilor pentru a-și deschide afaceri și pentru a face parteneriate cu primăriile din Rădăuți, Burlă și Milișăuți. De asemenea, el pregătește proiectul „Iaslovăț la câțiva km de autostradă”.

Președintele Gheorghe Flutur le-a cerut gospodarilor din Iaslovăț un vot pentru Solovăstru și echipa sa, dar și pentru el și pentru echipa sa, la președinția Consiliului Județean Suceava.

”Iaslovăț dorește să intre într-o nouă etapă, cea de dezvoltare, de aducere acasă a celor plecați în străinătate, oferindu-le locuri de muncă mai bine plătite.

Acest lucru se poate realiza cu tânărul om de afaceri Solovăstru, care, ales primar, va trece la o nouă etapă, concentrându-se pe crearea de locuri de muncă. Solovăstru știe ce trebuie făcut și face parte din echipa liberală, echipa câștigătoare”, a transmis Gheorghe Flutur.

COMANDAT DE PNL SUCEAVA, COD AEP 21240015

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *