Mopan Suceava
Actualitate

Gheorghe Flutur, la lansarea candidaturilor lui Gheorghe Lazăr și Liviu Bodnărescu: „Încă doi primari de nota 10”, la Marginea și la Sucevița

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat la evenimentele de lansare a încă două candidaturi de excepție, la Marginea și la Sucevița.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, dar și alți primari din zona au participat, de asemenea, la Marginea, la lansarea candidaturii lui Gheorghe Lazăr. Sute de oameni au venit pentru a-l susține pe primarul in funcție care dorește un nou mandat în fruntea comunității sale.

La această oră, comuna Marginea beneficiază de proiecte de peste 60 mil. euro. Este vorba de realizarea rețelei de apă și canal în toată comuna, realizarea rețelei de gaz metan, din nou, pentru toată comuna, drumuri, poduri, școli, cămin cultural. Mărginenii l-au asigurat pe Gheorghe Flutur că va avea din partea lor un sprijin masiv la președinția CJ Suceava, pentru că sunt convinși că echipa formată din liderul liberal și primarul va continua să facă performanță.

*

La Sucevița, în prezența altor câteva sute de oameni, a fost lansată candidatura lui Liviu Bodnărescu, tânăr om de afaceri, tata a 6 copii, care vine cu un program foarte curajos pentru comuna sa. Planurile sale propun, printre altele, relansarea turismului în comuna Sucevița, punerea în funcțiune a rețelei de apă canal, modernizarea școlii și crearea de zone de agrement. Președintele Gheorghe Flutur le-a cerut locuitorilor din Sucevița un vot pentru tânărul Liviu Bodnărescu, dar și pentru el și echipa sa pentru CJ Suceava, spunându-le celor prezenți:  „Sucevița a pierdut viteza dezvoltării în ultimii ani și trebuie să recuperăm timpul pierdut. Liviu Bodnărescu are o echipă foarte bună propusă pentru consiliul local, dar cel mai important este că își dorește dezvoltarea localității, încurajând tinerii să deschidă afaceri, intenționând crearea de spațiilor de agrement și petrecerea timpului altfel de către turiști și formarea de parteneriate cu localitățile vecine”.

Încă doi candidați de nota 10: Gheorghe Lazăr și Liviu Bodnărescu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other