Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Flutur, la lansarea lui Neculai Perju pentru un nou mandat de primar: Rădășeni – locomotivă liberală a zonei Fălticeni!

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava și candidat pentru un nou mandat la șefia județului, a fost prezent ieri și la Rădășeni la lansarea candidatului Neculai Perju la funcția de primar pentru un nou mandat.

Au fost prezenți atât miniștrii liberali Bogdan Gheorghiu și Daniel Cadariu, cât și candidatul liberal la primăria Fălticeni, Codrin Benţa, directorul Colegiului „Nicu Gane”, în compania a peste 300 de locuitori ai comunei, la căminul cultural din Rădășeni.

Nicolae Perju si-a anunțat realizările și programul pentru un nou nou mandat, fiind vorba de 13 km de apă și canal finalizate, urmând alți 7 km de apă – canal în perioada imediat următoare, drumuri asfaltate în toată comuna, proiectul de gaz metan care începe zilele viitoare și are o valoare de 9 milioanele de euro pentru Rădășeni. Acesta reprezintă unul din primele date în funcțiune. Școli și grădinițe modernizate și dotate, dispensar medical, cămin cultural, o comună așa cum se spune în popor, pusă la 4 ace. Inclusiv drumurile județene care traversează Rădășeniul sunt impecabile, iar pentru următorul mandat „Nicolae Perju are proiecte ambițioase de aducerea a tinerilor acasă, de parteneriate cu Fălticeni și de intrarea în circuitul turistic al acestei frumoase localități din vatra Fălticeni.

Nicolae Perju este un model de administrație liberală pentru toată zona Fălticeni, pentru toți din județul Suceava și un exemplu de bune practici pe care președintele Flutur îl prezintă foarte des altora”, transmit liberalii suceveni.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *